Anca Rusu dezvaluie o delicioasa reteta de cheesecake! Uite cum se prepara desertul de vis!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Anca Rusu este pasionata de bucatarie si, ori de cate ori are timp, mai posteaza cate o reteta delicioasa pe blogul sau. Vedeta de televiziune a dezvaluit cum prepara un cheesecake cu fructe de padure.

Anca Rusu este pasionata de bucatarie si, ori de cate ori are timp, mai posteaza cate o reteta delicioasa pe blogul sau. Vedeta de televiziune a dezvaluit cum prepara un cheesecake cu fructe de padure.

Ingrediente:
- 250 g biscuiţi cu lapte şi cereale
- 125 g unt topit
- 500 g brânză ricotta
- 250 g mascarpone
- coaja rasă de la două portocale
- coaja rasă şi sucul de la o lămâie
- 3 ouă mari, ecologice
- 180 g smântână acră
- 150 g
zahăr
- 300 g fructe de pădure congelate (sau proaspete dacă aveţi)

Pentru glazură:

- 240 g smântână acră
- 4 linguri de zahăr
- zeama de la o lămâie

Încingeţi cuptorul la 180 de grade şI porniţi şi ventilatorul din interior, dacă aveţi unul. Măcinaţi biscuiţii şi amestecaţi-i bine cu untul topit, apoi pregătiţi tava norocoasă în care va lua naştere desertul moştenitor: să fie rotundă şi neapărat să aibă fundul detaşabil.
Ungeţi-o bine cu unt, apoi tapetaţi-o cu un strat uniform de biscuiţi şi lăsaţi-o să se odihnească deoparte vreo 20 de minute. Între timp pregătiţI crema de brânză. Amestecaţi rocotta cu mascarpone, zahărul şi coaja rasă de lămâie şi portocală până obţineţi o consistenţă cremoasă. Încorporaţi pe rând ouăle, apoi smântâna şi zeama de lămâie. Turnaţi compoziţia în tavă, peste blatul cuminte din biscuitţI şi uitaţi de ea în cuptor pentru 75 de minute.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.