Anca se simte vinovată pentru trecutul ei și izbucnește în lacrimi: ”M-am anulat pe mine!” Accidentul prin care a trecut fostul iubit i-a marcat viața

Author: Madalina Maftei

Anca se simte vinovată pentru trecutul ei

Sursa: Captură KANAL D

Anca a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cei mai grei 10 ani din viața ei: ”Au fost mai multe lucruri urâte decât frumoase”.

Pe sufletul Ancăi apasă o durere imensă, trecutul i-a marcat existența și îi este foarte greu să se atașeze de concurenții din ”Casa Iubirii”. Ce durerea poartă Anca în suflet?

Anca izbucnește în lacrimi când se gândește la trecut!

Anca poartă pe suflet amprenta unui trecut dur, plin de suferințe, însă, la insistențele Andreei Mantea, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai negru capitol din viața ei.

Suferințele de care Anca a avut parte în trecut au făcut-o să devină mai puternică. Aceasta spune că bărbații se tem de ea pentru că are prea multe pretenții.

”M-am făcut prea tare și în momentul de față nu mai știu să mai stau cu persoanele, m-am învățat să stau singură. (n.r Din cauza cui?) Din cauza trecutului. (n.r

Cine ți-a greșit în trecut?) Mi-am greșit tot mie pentru că am acceptat multe. (n.r Ce ai acceptat?) Am acceptat să fiu înșelată, lipsă de respect, am acceptat foarte multe. Au fost mai mult 10 ani de lucruri urâte decât de lucruri frumoase. (n.r Copilăria ta cum a fost?) Copilăria mea a fost foarte frumoasă, ai mei s-au despărțit de când eram mică, niciodată nu mi-am dorit să-i văd împreună(...)
M-am făcut prea puternică, știu să stau singură, să mă cresc și să trăiesc, știu cum merge viața”,
a spus Anca despre trecutul său.

Citește și: Exclusiv! De ce Kinga nu a putut fi niciodată împreună cu Radu: "Nu am putut să spun adevărul, am aflat ceva despre el și nu am putut să accept!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Accidentul cumplit prin care a trecut fostul iubit a determinat-o pe Anca să se întoarcă la el și să se pună de locul doi. Este supărată pe ea pentru că a acceptat prea multe în trecut. S-a anulat pe ea pentru fericirea lui.

”(n.r Care a fost cea mai mare problemă?) Accidentul. Când a avut accidentul eu îl lăsasem, m-au sunat și m-au întrebat dacă a murit.

Am lăsat totul și m-am întors acasă, să fiu aproape de ei, am lăsat munca, am lăsat tot. Am susținut tot timpul activitatea părinților săi, trebuia să stăm numai la spital pentru că el era la ATI și acela a fost momentul în care m-a însemnat cel mai mult”, a spus Anca despre accidentul fostului ei iubit.

Citește și: Exclusiv! Cine i-a despărțit, de fapt, pe Radu și Kinga și care a fost motivul pentru care nu au putut forma un cuplu: "Erau șanse foarte mari să câștigăm emisiunea"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?