Anca Serea a facut declaratii in exclusivitate despre petrecerea de botez a fiului ei! Iata ce a dezvaluit aceasta despre cel mai reusit eveniment din familia sa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Vedeta a marturisit ca a avut emotii mult mai mari decat la propria sa nunta.

Anca a declarat ca si-a dorit ca fiul ei, cel cu numarul cinci, Moise Petru sa fie imbracat in stil catolic, iar botezul sa fie ortodox.
"Desi copilul meu a fost botezat ortodox, am vrut sa poarte rochia destinata catolicilor! A aratat ca un ingeras!", a spus Anca Serea.

Vedeta a marturisit ca si-a stapanit cu dificultate emotiile in timpul slujbei, insa nu a transmis starea de agitatie si copilului ei, care a fost mai linistit ca niciodata si sa comportat exemplar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata ce moment i-a placut cel mai mult in cadrul petrecerii, Anca a raspuns cu sinceritate ca totula iesit asa cum si-au planificat, insa de departe cel mai emotionant moment a fost cel al carui protagonisti au fost Lidia Buble

si Razvan Simion, care au incantat invitatii cu o melodie frumoasa. Iata ce a marturisit vedeta despre cadourile primite pentru fiul ei si despre momentel inedite de la petrecere: