Anca Serea a venit cu bagajul de maternitate in direct la Teo in emisiune! Vedeta vrea sa nasca si cel de-al cincilea copil tot pe cale naturala! Iata ce spune despre momentul mult asteptat

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:28

Anca Serea mai are o luna pana il va naste pe micutul Moise, insa vedeta e pregatita inca de pe acum daca ii va veni sorocul mai devreme.

Doctorul m-a sustinut de la inceput si echipa. Daca i-am facut de la inceput prin nastere naturala, am zis ca merg asa mai departe. Mi-e cam frica de cezariana si mai e si anastezia. Experientele difera de la un om la altul. Prima nastere a fost foarte complicata pentru ca David a avut peste 4 kilograme. A fost de cosmar. Cand ma apuca contractiile ma panichez", a povestit Anca Serea.



Eu nu dau foarte multi bani pe hainele copilului. I-am pregatit manusi, body-uri simpatice, cu mesaje, niste hainute pe care musai trebuie sa le spalam. Am luat beberoane care imita structura sanelui mamei. Mai am suplimente, vitamine, un fel de batistute dezinfectate pentru sani, niste recipiente in care voi pune laptele, absorbante pentru sani, cremele pentru sani. Nu am luat foarte multe. Prefer ca pijamaua sa fie cu nasturi in fata.


Eu intotdeauna dupa ce nasc ma masez singura si le cer doamnelor de la maternitate gheata. Nu stiu daca functioneza in cazul tuturor. Abdomenul plat, plat cam in doua luni dupa nastere. Mai iau pompa pentru sani, chitul de celule stem. Am mai pus niste paturici... Eu incurajez alaptarea naturala, dar pentru ca nu am avut atat de mult noroc si nu am avut foarte mult am apelat la pompitele acestea," a zi prezentatoarea TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”