Anca Serea, declaratie incredibila despre al șaptelea copil! "Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 09:10
Anca Serea, o mamica si o sotie implinita!

Anca Serea, considerata mama-eroina a showbiz-ului romanesc nu exclude ideea de a deveni mamica pentru a saptea oara!

Anca Serea este o mama implinita care are deja sase copii adorabili si o sotie perfecta. Vedeta isi adora familia numeroasa si pare sa fie dispusa in continuare sa mai aiba si alti copii in viitor.

La 39 de ani, Anca Serea este considerata mamica-eroina a showbiz-ului autohton, deoarece are deja șase copii, s-a reîntors în televiziune, are o viață extrem de incarcata si agitata, dar, cu toate astea, nu exclude să-și mărească din nou familia.

Anca Serea, o mamica eroina!!

Inca de anul trecut, Anca Serea declara ca nu exclude deloc posibilitatea ce a mai deveni mama si pentru a saptea oara in viitorul apropiat.

"Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis", spunea Anca Serea, anul trecut pentru viva.ro

Desi viața cu șase copii nu este deloc ușoară, de anul trecut și până acum Anca Serea nu și-a schimbat parerea se pare, chiar dacă, între timp, ne-am confruntat cu toții cu problemele cauzate de pandemi.
In ciuda faptului ca ii este destul de greu sa se ocupe zilnic de cei sase copii, mai ales acum, cand a revenit si la profesia care a consacrat-o, Anca Serea își dorește să devină mamă din nou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii.

Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.
Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum", a mărturisit Anca Serea, in cadrul unei emisiuni televizate, de curand.

Citeste si: Adi Sînă și Anca Serea, probleme financiare grave? Au datorii de mii de euro

Citeste si: Anca Serea, din nou la spital: "Trebuie să recunosc că în ultimele zile..." Cum se simte vedeta acum?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.