Anca Serea iti ofera cateva trucuri de fashion, chic si accesibile! Iata sfaturile vedetei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Vedeta isi echilibreaza dependenta de shopping fiind mereu atenta la buget.

Vin destul de rar la cumparaturi pentru ca nu mai sunt atat de innebunita dupa haine, asa cum era acum cativa ani. Azi mi-am rupt din programul meu o jumatate de ora ca sa vin la shopping pentru a-mi face ultimele achizitii pentru sezonul toamna-iarna”, afirma Anca Serea.

##VIDEO121223##Vedeta a mai declarat ca de obicei isi cumpara strictul necesar si ca are grija sa aiba in garderoba niste piese vestimentare statement, precum rochia neagra, o camasa alba, tricourile albe, niste cardigane.



Vedeta isi echilibreaza dependenta de shopping fiind mereu atenta la buget. „Nu am o suma fixata, dar incerc sa nu depasesc un buget de bun-simt. Cei mai scumpi pantofi ai mei nu costa mai mult de 1000 de euro. De obicei, sotul imi cumpara pantofii”, a adaugat Anca Serea.

Vedeta adora fustele cu pliuri, camasutele din matase si rochiile. Afla de la Anca Serea ce combinatii vestimentare chic poti face urmarind VIDEO-ul!( sursa kfetele.ro
)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.