Anca Serea, ravasitoare intr-o tinuta unicat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 08:20

Una dintre cele mai frumoase prezente din showbizul romanesc a facut senzatie prin aparitia ei la un eveniment monden. Anca Serea i-a dat pe spate pe cei prezenti cu LOOK-ul ei de multe milioane bune, iar noi o prezentam ca fiind cea mai bine imbracata vedeta a saptamanii!

 Anca Serea a provocat palpitatii puternice tuturor domnilor prezenti la o petrecere mondena, la care vedeta a afisat un look…ametitor! Frumoasa bruneta a demonstrat ca poate fi extrem de sexy si fara sa poarte mini sau decolteuri adaaanci….

Rochia neagra din catifea si dantela, ce-i dezgolea umerii, i-a pus in evidenta silueta de invidiat! Trebuie sa recunoastem ca Anca arata foarte bine in aceasta tinuta… Negrul parca aduce un plus de mister frumusetii ei! Rochia a fost creata la comanda de designerul Krista Joelle si costa 600 de euro!

Anca stie ca o rochie neagra trebuie pusa in
valoare de accesorii in culori, iar pantofii sunt un exemplu in acest sens. Incaltamintea din matase apartine brand-ului Christian Louboutin si are pretul de 920 de euro.

Desi pantofii au fost VERZI, plicul a fost ales intr-o nota cromatica complet diferita. Anca a mizat pentru o culoare discreta, de roz pal! Creatia apartine casei Dior si a fost cumparata tocmai de la Paris. Acest element cheie al tinutei valoreaza 540 de euro.


Bijuteriile au fost putine, dar atent studiate si de effect! In ochi ne-au sarit cerceii din aur alb, cu safireee. Pretul lor este de 520 de euro.

Dupa ce o mai admiram o data, din cap pana in picioare, tragem linie! Rochia de 600 de euro, plus pantofii de 920 de euro, cu plicul de 540 de euro si cercerii cu safire, ce costa 520 de euro insumeaza…2580 de euro!!! Chic!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.