Anca Serea și Adi Sînă, declarații incredibile despre al șaptelea copil: "Da, de ce nu? O să îl fac!"

Autor: Marina Ionescu
Adi Sina si Anca Serea Foto(6)
Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil.

Anca Serea a adus șase copii pe lume, însă și-l dorește și pe al șaptelea. Vedeta a ținut să sublinieze că nu este însărcinată.

Anca Serea are deja șase copii, însă nu are de gând să se oprească aici. Sotia lui Adi Sînă nu exclude ideea de a-și mări din nou familia.

Citeste si: De abia a născut, dar Anca Serea se gândește deja la al șaptelea copil. Ce spune vedeta e extrem de emoționant!

Anca Serea și Adi Sînă, despre al 7-lea copil

Viața de familie este o încântare pentru Anca Serea. Alături de soțul său, Adi Sînă, vedeta trăiește frumos, pasional și intens. Totuși, deși cei doi au deja o familie numeroasă, Anca Serea nu pare să renunțe la gândul de a-l avea și pe cel de-al șaptelea copil.

"L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii.

Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum",
 a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Citeste si: Anca Serea, declaratie incredibila despre al șaptelea copil! "Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anca Serea și Adi Sînă ar putea să devină părinți pentru a șaptea oară.

Chiar cântărețul a spus acest lucru, doar că ar interveni apoi o problemă, pe care însă ar rezolva-o. Anca a dat asigurări că va veni și al șaptelea copil.

" Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia",  a mărturisit Adi Sînă.

 

Anca Serea, mamă a șase copii

Dacă la ceilalți cinci copii, Anca Serea a născut natural, în cazul micuței Leah-Maria lucrurile au stat diferit. Prin intermediul unei rețele de socializare, vedeta a recunoscut că ultima naștere a fost făcută prin cezariană.

Citeste si: Anca Serea, din nou la spital: "Trebuie să recunosc că în ultimele zile..." Cum se simte vedeta acum?

"Nasterea micutei Leah-Maria, bebelusa cu ochii de azur! ?❤️ Iata ca a venit pe lume si cea de-a sasea minune a familiei noastre, o fetita minunata, pe care am asteptat-o cu drag.

Nasterea ei nu a fost insa una usoara, motiv pentru care sunt convinsa ca va fi un copil special. Desi eram convinsa ca voi naste natural si de aceasta data, destinul a vrut ca lucrurile sa fie altfel." , a scris vedeta pe instagram.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.