Anca și Flavius, cină romantică în camera roșie! „Vreau să fii iubita mea! Vreau să fii totul” Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în Casa iubirii, spre marea uluire a tuturor! Iată ce și-au spus între patru ochi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 dec 2022, 19:00
Foto(6)

Anca și Flavius și-au oficializat relația fără să le pese de ceea ce vor spune cei din jurul lor! Iată cum a decurs cina lor romantică din camera roșie.

După ce în ediția de miercuri, în Casa iubirii dragostea a plutit în aer deoarece Nicoleta și Sorin s-au împăcat și au avut o întâlnire tandră în camera roșie, pentru a lămuri toate neînțelegerile apărute între ei, în ediția de joi, atmosfera a redevenit romantică deoarece un nou cuplu și-a oficializat relația. Flavius și-a luat inima în dinți și a decis să îi ceară Ancăi să îi devină iubita și să pornească la drum împreună pentru a se cunoaște mai bine și a construi pas cu pas o poveste frumoasă de dragoste.

Flavius și Anca, cină romantică în camera roșie! „Vreau să fii iubita mea! Vreau să fii totul” Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în Casa iubirii

În ediția de astăzi, dragostea a plutit din nou în Casa iubirii, unde Flavius i-a pregătit o surpriză partenerei sale, Anca, pe care a invitat-o în camera roșie, acolo unde i-a oferit o cină romantică și i-a dăruit mulți trandafiri, în semn de iubire și prețuire.

Citește și: Nicoleta și Sorin, dulce împăcare în Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional în camera roșie, însă Nicoleta a mai avut un ultim reproș! „De ce te enervezi așa?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vizibil emoționată, Anca a pășit sfioasă și s-a lăsat purtată de valul iubirii, savurând cuvintele de amor șoptite de Flavius, care și-a făcut în sfârșit curaj și i-a propus frumoasei brunete să accepte să-i devină iubita în mod oficial,

pentru că astfel să le închidă gura tuturor cârcotașilor dintre colegii lor, care nu au crezut în relația lor și au lansat acuzații de falsitate.

Cu ochii în lacrimi și copleșită de emoții, Anca a acceptat cererea lansată de Flavius de a deveni iubita lui și de a încerca să își construiască o relație frumoasă și serioasă. Decizia celor doi îndrăgostiți de a forma un cuplu oficial in Casa iubirii, a stârnit un val de controverse in rândul celorlalți concurenți din emisiune. 

Citește și: Un nou cuplu în Casa Iubirii! Flavius și Anca și-au oficializat relația. Ionuț tună și fulgeră:”Dacă voiam nu mai legai nimic cu Anca” Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 22 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.