Anca și Flavius, în pragul despărțirii! „Ce faci tu e de joasă speță” Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare! Iată de la anume a izbucnit conflictul lor in Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 ian 2023, 15:21
Foto(4)

Deși formează cel mai nou cuplu în Casa iubirii și păreau că se înțeleg de minune și că au sentimente, Anca și Flavius au ajuns la cuțite!

După Gala de duminică, marcată de emoții puternice, la finalul căreia Claudia și Bogdan au fost eliminați, concurenții rămași în Casa iubirii au continuat să declanșeze noi conflicte aprige și să lanseze acuzații de falsitate. Presiunea apropierii de Marea Finală apasă pe umerii tuturor și tocmai din această cauză se iscă multe discuții aprinse și certuri.

Anca și Flavius, în pragul despărțirii! Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare „Ce faci tu e de joasă speță”

Deși formează de curând un cuplu în Casa iubirii, Anca și Flavius păreau din ce în ce mai apropiați și încercau să își construiască pas cu pas o relație solidă. Însă în ultimele zile, Anca s-a arătat extrem de nemulțumită de comportamentul bizar și indiferent afișat de partenerul ei și în ediția de astăzi această a răbufnit.

Anca a mărturisit faptul că a deranjat enorm că Flavius a afirmat despre ea că îi e teamă când deschide gură și vorbește în Casă iubirii.

Tânăra a subliniat că nu simte considerație din partea lui deloc în ultima vreme.

Citește și: Ionuț a fost provocat să uite pentru un moment că a trecut printr-o despărțire, în timp ce Bianca nu trebuie să se mai gândească la Alin. Ce și-au spus cei doi concurenți în camera roșie: ”Le-am simțit și le-am îmbrățișat cumva”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anca: Considerația lui Flavius despre Anca este egal cu zero dacă lui Flavius îi e frică atunci când Anca vorbește!

Flavius: Stai un pic, adică toată chestia asta atât ți-a dat de înțeles că este considerație zero?

Anca: Poate tu ai fost obișnuit să le schimbi cum schimbi șosetele, e urât de spus la televizor, dar ăsta e adevărul.

Poate eu am fost obișnuită să stau lângă casă, să trag și să suport multe!

Citește și: Ceartă aprigă iscată între Flavius și Anca. De la ce a pornit totul. Este acesta finalul poveștii lor de iubire? Aflați miercuri, 4 ianuarie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.