Anca Turcasiu nu suporta fardurile: "Daca as putea sa nu ma machiez niciodata as fi cea mai fericita!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:49

Anca Turcasiu a inceput sa foloseasca farduri si produse cosmetice devreme, cand multe fete de varsta ei erau naturale si nici nu se gandeau sa isi dea nici macar cu ruj.

Anca Turcasiu a inceput sa foloseasca farduri si produse cosmetice devreme, cand multe fete de varsta ei erau naturale si nici nu se gandeau sa isi dea nici macar cu ruj. Din cauza meseriei pe care o avea, artista s-a familiarizat rapid cu produsele de machiaj, dar spune ca nu le-ar  folosi daca ar avea de ales.

"Cred ca prin anii de liceu, în orice caz am fost obligata sa ma machiez din prisma meseriei, de la 16 ani, de când am început sa cânt, sa apar pe scena.
Pot sa spun ca este lucrul care ma înebuneste cel mai tare. Nu-mi place deloc sa ma machiez, nu pot sa suport fardul! In timpul zilei nu ma machiez deloc, nu folosesc nici macar fond de ten sau rimel, nimic, decât o crema dimineaţa dupa ce ma spal si plec de acasa. Daca as putea sa nu ma machiez niciodata as fi cea mai fericita! stiu însa sa ma machiez si o fac foarte bine.
Am facut sI scoala de machiaj în facultate, timp de patru ani, cu vestitul Nea' Tomiţa, mare profesor în ale machiajului, Ion Toma, toata lumea îl stie"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.