Anca Țurcașiu, primele declarații despre noul ei iubit! „Face din viața mea una minunată”. Cum s-a schimbat viața artistei după patru ani de la divorț

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 aug 2024, 18:29

Anca Țurcașiu a vorbit despre actualul ei iubit

Sursa: Instagram Anca Țurcașiu

La patru ani după ce a surprins pe toată lumea cu anunțul divorțului de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu își deschide sufletul și vorbește despre o nouă etapă în viața ei.

Anca Țurcașiu a confirmat recent, printr-o postare pe rețelele sociale, că, după patru ani de la divorț, trăiește o nouă poveste de iubire, însă a ales să nu divulge identitatea actualului său partener.

Ce declarații a făcut Anca Țurcașiu despre noul ei iubit

Deși artista a confirmat că are o nouă relație, ea a ales să păstreze misterul legat de identitatea acestuia.

Această decizie poate sublinia dorința ei de a proteja intimitatea noii sale legături amoroase, după ce a trecut printr-un divorț atât de public.

În postarea ei de pe Instagram, Anca Țurcașiu nu a vorbit doar despre noua sa relație, ci și despre cum a reușit să găsească din nou fericirea. Artista a subliniat importanța acceptării și iertării, atât a propriei persoane, cât și a celor din jur, ca pași esențiali în procesul de vindecare și redescoperire de sine.

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora acesteia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider… Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc.

E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții… e perfect.

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani și care, da, azi este plin de fericire.

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”,  se

arată în postarea vedetei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Anca Țurcașiu îi datorează fostului soț mii de euro

Anunțul divorțului de Cristian Georgescu, după aproape două decenii de căsnicie, a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața Ancăi Țurcașiu. Deși a fost o veste șocantă pentru fanii săi, artista a reușit să își găsească puterea de a merge mai departe.

Deși Anca Țurcașiu pare să-și fi refăcut viața, problemele legate de divorțul de Cristian Georgescu nu sunt complet rezolvate. Conform Cancan, artista l-a dat în judecată pe fostul ei soț după ce instanța a hotărât că ea trebuie să plătească 6.000 de euro, sumă pe care cântăreața susține că nu o poate acoperi.

Citește și: Anca Țurcașiu este gata să își refacă viața, la trei ani de la divorț. Ce spune actrița despre o posibilă relație

Această dispută juridică a apărut în contextul în care cei doi nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește împărțirea bunurilor acumulate pe parcursul celor aproape două decenii de căsnicie.

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!