Anca, vorbe dure despre Alina dupa ce s-a intors in Romania! Ce spune despre nominalizarea ei pentru eliminare

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mar 2018, 14:29

Invitata in platoul WOWbiz pentru prima oara dupa ce a revenit in tara de la Exatlon, Anca a comentat nominalizarile pentru eliminare din Echipa Razboinicilor.

Fosta concurenta s-a declarat a fi extrem de incantata de nominalizarea Alinei, despre care sustine in continuare ca este falsa si ca nu isi are locul in competitie.

"De-abia asteptam momentul asta, asta mi-am dorit inca de cand am plecat de acolo, sa fie ea urmatoarea nominalizata. Locul ei nu este acolo, nu merita sa fie acolo! Am spus si la Arena: este o persoana extrem de falsa Alina", a spus Anca.

Iata ce parere are concurenta despre ceilalti doi nominalizati:

"Anca a mai spus ca nominalizarea lui Lupu i se pare usor pripita, iar cea a lui Alex Moraru este corecta, deoarece el nu prea a adus puncte echipei.

"Imi doresc foarte tare sa plece Alina, sa iasa, insa Alex Moraru, dat fiind faptul ca nu prea are puncte asa multe, si a fost votat de intreaga echipa, s-ar putea sa iasa el".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.