ANCHETA de PROPORTII intr-un spital. Fiica unei paciente sustine ca mama sa a fost LEGATA de pat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

Ancheta de proportii intr-un spital judetean, dupa ce fiica unei paciente si-a fotografiat mama legata de patul din salon.

Ma implora sa o iau acasa pentru ca vrea sa moara in patul ei, daca e tratata asa ”, ne spune fata femeii. Cu ochii in lacrimi, aceasta tanara arata cu degetul spre asistentele si medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Fata spune ca si-ar fi gasit mama legata cu un picior de patul de spital. Se internase de urgenta pentru un blocaj renal:

Am gasit-o pe mama la Terapie Intensiva, la Nefrologie, legata de pat, implorandu-ma sa o duc acasa.

Initial, mi s-a explicat ca este legata pentru ca este violenta. Eu, cand am intrat, era un om legat de picioare, daca era violenta, era violenta cu picioarele? Mi-a zis, Doamna, noi nu avem personal, nu ne putem ocupa de toti pacientii! ”.

Ba, mai mult, fata sustine ca mama sa avea diabet de ani buni, iar medicii nu i-ar fi acordat nici medicatia corespunzatoare: „ N-avea perfuzie, nu i se daduse apa ”.

Cateva ore mai tarziu, femeia a murit. Conducerea spitalului ii va lua la intrebari pe toti cei care au ingrijit-o sau nu pe pacienta. S-a format deja o comisie de etica.

Mai mult, medicii asteapta si rezultatul legistilor care vor face lumina in acest caz. Fiica femeii nu vrea sa lase lucrurile asa. A depus o plangere si la politie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO124614##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.