Anchetă dificilă în cazul milionarului ucis. Ce au mărturisit apropiații lui Adrian Kreiner: „Au acționat la comandă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 nov 2023, 20:34

„Au acționat la comandă” De ce a fost ucis, de fapt, milionarul Adrian Kreiner

Sursa: Facebook Adrian Kreiner

Se complică ancheta în cazul milionarului Adrian Kreiner. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști, în special în domeniul criptomonedelor, dar și pentru alte pasiuni costisitoare.

Anchetatorii iau în calcul asasinatul la comandă, acoperit de un jaf. 

Adrian Kreiner era un cunoscut afacerist din Sibiu. Acesta a murit după ce a fost bătut minute în șir de trei bărbați care i-au pătruns în casă. 

Anchetă dificilă în cazul morții afaceristului din Sibiu

Bărbatul se afla la casa sa din zona rezidențială a Sibiului, când a fost luat prin surprindere de trei bărbați care i-au intrat în casă și l-au bătut până la moarte.

Din păcate, milionarul a murit la spital. 

„Din păcate, în pofida eforturilor medicilor care au făcut tot ce era posibil, pacientul a decedat ”, declarase Decebal Toderiță, purtător de cuvânt SCJU Sibiu.

Autoritățile încearcă și acum să refacă firul tragediei și să descopere cum s-a produs moartea bărbatului și care a fost motivul pentru care bărbații au făcut să pară că totul a fost un jaf. 

Citește și: Oamenii au donat un euro în contul deschis pentru Irinel Columbeanu. „A fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel”

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul primea des amenințări. Anchetatorii iau acum în calcul un asasinat la comandă, acoperit de un jaf.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine a fost Adrian Kreiner?

Omul de afaceri din Sibiu avea o viață frumoasă. Acesta era fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute companii din vestul țării, dar era cunoscut și pentru investițiile sale în criptomonede. 

Filmul crimei e parcă desprins din filmele de acțiune.

Hoții care au pătruns în casa milionarului purtau cagulă și au intrat pe furiș în casă, însă nu înainte de a dezactiva alarma și sistemul de supraveghere.

Ajunși în locuință, l-au bătut crunt pe omul de afaceri timp de 40 de minute și au furat 200 de mii de euro din seif și ceasuri de lux în valoare de un milion de euro.

„Părerea mea personală? Da. Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt și nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul, nu trei,

spun apropiații. De asemenea, doar o parte din banii din seif ar fi fost furați.

„Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate și de o schimgiure, o chinuire. Nici nu contează dacă a fost jaf, sau a fost doar o răzbunare, ceea ce a ieșit din toată treaba asta este dureros și este un lucru urât ,” a declarat Andrei Olaru, un partener de afaceri al milionarului. 

Iubita sa era alături de acesta în noaptea tragediei. După moartea sa, femeia a transmis un mesaj emoționant.

Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, ” a fost mesajul postat de aceasta pe rețelele sociale.