ANCHETA fara precedent la Spitalul de Arsi. Pe banii contribuabililor, mai multe domnisoare si-au marit sanii sau si-au reparat micile defecte

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

I-au cam ars procurorii pe medicii de la Spitalul Clinic de Arsi din Capitala! Iar acuzatiile nu sunt deloc usoare.

Pe banii nostri, sustin anchetatorii, mai multe domnisoare si-au marit sanii sau si-au reparat micile defecte! Medicilor le intrau in conturi pana la 20 000 de euro pe luna de la diversi pacienti, printre care si multe vedete. Spitalul nu vedea, insa, niciun ban, ba mai trebuia sa suporte si toate costurile operatiilor! Doi medici au fost retinuti deja de procurori.

Afacerea din Spitalul de Arsi mergea ca pe roate! Vorba aceea, cliente sunt destule, iar cererile din ce in ce mai diversificate! Asa ca medicii au gasit formula ideala de a face un ban in plus! Cereau mai

putin decat concurenta-cabinetele private. Isi permiteau pentru ca pe ei nu-i costa nimic. Toate cheltuielile erau suportate de spital, sub pretextul ca este vorba de niste operatii reparatorii, nicidecum estetice.

Printre „clientele” medicilor de la stat este si Madalina Secuianu, cunoscuta ca model. Si ea a apelat la serviciile lor. A fost internata si operata. La fel ca si celelalte domnisoare. Pentru marirea de sani, retea era aceeasi: le internau in spital pe cele care doreau mici retusari, inventau un diagnostic si incepeau interventia chirurgicala.

Procurorii spun ca banii le intrau medicilor direct in buzunar fara sa mai taie chitanta. Iar fisele medicale cu diagnosticele false erau trimise la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru a fi decontate. Spre exemplu, un implant mamar, asa cum si-a facut Madalina Secuianu, costa in jur de 2000-3000 mii de euro la spitalul bucurestean, mult sub pretul pietei. Pentru ca, la o clinica particulara, o operatie similara depaseste suma de 4000 de euro.

##VIDEO110412##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Priscila este o alta pacienta careia i s-a facut o rinoplastie de catre unul dintre medicii Spitalului de Arsi. Anchetatorii spun ca pentru o astfel de interventie chirurgicala pacientii plateau peste 1.000 de euro! Unii dintre medicii aveau si cabinete particlare, insa tot la spital operau pacientii.

O alta pacienta spune ca a ales spitalul acesta pentru ca serviciile sunt mai bune decat intr-o clinica particulara. Sunt mai multe nume din showbiz-ul romanesc despre care se spune ca ar fi intrat prin salile de operatie ale Spitalului de Arsi. Daniela Gyorfi, care are in palmares multe operatii estetice a sarit ca arsa: „ Nu mi-am facut operatii pe banii statului! ”.

Sunt 26 de persoane vizate in aceasta ancheta, 16 medici, dar si asistente medicale si, evident, multe vedete.

Acuzatiile sunt legate de: diagnostic fals, inselaciune, fals intelectual si luare de mita.

 

 

Taguri: