ANCHETA in cazul mortii lui Ionut, finalizata! Cine sunt vinovatii?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

La mai bine de o jumatate de an de la tragedia care a ingrozit o tara intreaga, cand Ionut a fost sfasiat de cainii maidanezi, procurorii au finalizat ancheta. Sunt intrebari la care ar trebui sa avem, in sfarsit, raspunsuri. Pe cine invinuiesc procurorii?

Procurorii au pus punct anchetei in cazul Ionut Anghelache! Cine sunt acuzatii? Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti, Societatea Comerciala Tei Rezidential si administratorul acestei firme, Constantin Ciorascu. Acuzatia: ucidere din culpa. Ciorascu risca 7 ani de puscarie, iar cele doua firme, amenzi drastice.

ADP-ul din sectorul 2 este acuzat ca nu a imprejmuit parcul si din aceasta cauza Ionut a ajuns pe terenul viran unde s-a produs nenorocirea.

Pentru acelasi lucru, incrimineaza procurorii si firma care detinea terenul si pe administratorul acesteia.

Nu era nici acel teren ingradit si nici nu a fost respectata legislatia cu privire la detinerea cainilor. In ziua de 2 septembrie anul trecut, stirea ca baietelul a murit atacat de caini pe un teren din apropierea Lacului Tei din Capitala soca intreaga Romanie!

Copilul era cu bunica si fratele sau mai mare in parc, in acea zi.
Se jucau, numai ca Ionut s-a pierdut de fratele sau si a ajuns pe un teren din apropierea parcului, unde a fost atacat de caini. Bietul copil n-a avut nicio sansa. Legistii spun ca moartea a fost cauzata de hemoragie externa.
##VIDEO106765##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.