Anchetatorii crimei din Giurgiu au identificat victima. Femeia de 32 de ani nu a fost niciodata data disparuta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 20:05
Anchetatorii au inceput sa puna cap la cap informatiile depistate si sunt pe cale sa elucideze misterul crimei.

Procurorii cazului terifiant sunt din ce in ce mai aproape de aflarea identitatii victimei, care ii va ajuta ulterior si la capturarea criminalului.

Crima din Giurgiu care a ingrozit toata tara, este considerata cea mai teribila moarte dupa cazurile de la Caracal.
Conform anchetatorilor, cazul tinerei ucise cu salbaticie se incadreaza in categoria “crimei cu premeditare”, astfel ca victima a fost omorata, iar mai apoi introdusa intr-o valiza cu mainile legate la spate.

Crima s-a petrecut vineri seară, cand o tânără a fost ucisă, bagată într-o valiză de culoare mov și incendiată pe un câmp din Giurgiu.

Desi odioasa crima s-a produs într-o zonă intens circulată, cazul pare că le dă mari bătăi de cap autorităților, deoarece acestia nu au reusit inca nici sa descopere identitatea victimei si nici sa captureze criminalul. Astfel, în ultimele zile, anchetatorii au făcut audieri-maraton, zeci de șoferi au fost chemați să ofere detalii despre macabra crima.

Procurorii cazului de la Giurgiu au identificat stiintific victima

A fost identificată fata omorâtă și apoi incendiată la marginea unui drum din județul Giurgiu. Este vorba despre o tânăra în vârsta de 32 de ani, cu domiciliul în apropiere de Bucuresti.

Locul în care autorul a încercat sa scape de cadavru este foarte aproape de domiciliul acesteia, aproximativ 30 de kilometri, arată informații din ancheta obținute de Digi24.

Autopsia a arătat că aceasta a fost lovită în zona capului, iar în urma loviturilor a murit, apoi a fost băgată într o valiză și incendiată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procurorii au anunțat că pentru moment au ”identificat științific” victima crimei urmată de incendiere în Giurgiu, în baza analizelor de laborator, și că tot ceea ce pot transmite în acest moment este că ea nu a fost niciodată declarată dispărută.

"Nu vom divulga sub nicio formă identitatea acesteia și nu vom transmite nicio fotografie. Orice altă informație poate conduce la dispariția autorului", anunță Parchetul într-un comunicat, la aproape o săptămână de la apariția cazului tinerei ucise și incendiate la marginea unui drum din apropierea localității Ghimpați, în Giurgiu.

Citeste si: Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști: „Arestat pentru că am stins femeia!”

Citeste si: Cum a murit fata incendiată în Giurgiu! E șocant ce au descoperit anchetatorii la autopsie

 

 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.