Anchetatorii se tem ca Gheorghe Dinca vrea sa se sinucida! Ce le-a cerut angajatilor de la penitenciar

Autor: B.M.
Gheorghe Dinca

Apar noi informatii in cazul crimelor din Caracal, in care Gheorghe Dinca este principalul suspect.

Potrivit unui angajat al penitenciarului in care este inchis Gheorghe Dinca, acesta si-a schimbat radical comportamentul in ultima perioada.

Mai exact, Gheorghe Dinca a inceput sa aiba pretentii din ce in ce mai mari de la angajatii penitenciarului.

Cerinta care le-a pus capac a fost aceea de a sta singur in celula. Anchetatorii insa se tem sa faca acest lucru: exista suspiciunea ca Dinca ar vrea sa se sinucida.

"Cererea sa, asa cum am citit-o in presa, m-a surprins, pentru ca il stim ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Motivul pe care l-a invocat nu sta in picioare, existând suspiciunea ca pune la cale o iesire din scena, cum ii zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativa de sinucidere.

"Care este mult mai usor de realizat daca este pus singur intr-o celula. Practic, este imposibil sa supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezenta unor alti oameni cu el in celula, ne ajuta mult", a dezvaluit un angajat al penitenciarului.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.