Anda Adam este concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities" în sezonul șapte. Este o adevărată provocare pentru cântăreață participarea la emisiune.

Anda Adam, pe numele ei complet Anda Angelica Adam, a intrat în cea mai intensă competiție de stil din România, „Bravo, ai stil! Celebrities”, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!”, însă în calitate de invitat la masa juriului. Anda Adam este una dintre cele mai îndrăznețe concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta încercând ca în fiecare ediție a emisiunii să câștige simpatia telespectatorilor, să îi impresioneze pe jurați și să demonstreze că merită cu adevărat titlul de cea mai stilată femeie din România.  

Anda Adam, momente tensionate la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Deși este obișnuită cu lumina reflectoarelor, participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru Anda Adam. De la începutul competiției stilistice și până în prezent, vedeta a trecut prin mai multe momente dificile. Este cunoscut conflictul pe care l-a avut cu Maurice Munteanu. Criticile pe care le-a primit în anumite ediții au demoralizat-o pe Anda Adam, astfel că nu de puține ori a fost la un pas de a părăsi competiția, considerându-se nedreptățită.

Cu toate acestea, Anda Adam a găsit puterea de a continua, vedeta dorind să ajungă cât mai departe în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities și, de ce nu, chiar să câștige premiul cel mare.

CV Anda Adam. Cu se ocupa înainte de „Bravo, ai stil! Celebrities”

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum "Selecta" feat. Alex, "Ajutor", „Nai, Nai”, „Ochii Mei”, „Punani”, „Sufletul meu”, „Love on You”, „AMO”, „Poate Fata” sau „Seri De Mai” feat. CRBL.  Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

Citeste si: Cine este Anda Adam, vedeta care participa la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Care este numele ei real

Cantareata a participat la numeroase show-uri TV, iar in 2018 a fost cooptata de catre Disney Enterprises si Walt Disney România pentru filmul de animație 'Noua viață a lui Kronk'. Anda Adam nu este straina de show-ul "Bravo, ai stil!" deoarece in 2019 a acordat timp de patru editii puncte concurentelor in calitate de jurat-invitat. in social media, Anda Adam are milioane de urmaritori, mai exact pe Instagram care o vor sa afle pas cu pas noutati din viata cataretei.

Biografie Anda Adam. Ce vârstă are Anda Adam și ce înălțime?

rstă Anda Adam: 41 de ani
Înălțime Anda Adam: 1,63 m
Greutate Anda Adam: 53 kg

Anda Adam s-a născut pe data de 27 aprilie 1980. La vârsta de 41 de ani, cântăreața este considerată una dintre cele mai sexy apariții din showbizul autohton. Anda Adam are mare grijă de felul în care arată, merge des la sală și are grijă să aibă un corp tonifiat. La 1,63 m înălțime, Anda Adam cântărește 53 de kilograme.

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, spune Anda Adam. 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Anda Adam pe Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai prezente vedete in mediul online ajungad sa aiba pe Instagram peste 1 milion de urmaritori. Vedeta isi tine la curent fanii cu tot ce face. Posteaza clipuri video din vacante, cu fiica ei si imagini cu ea si tinutele pe care le poarta la diverse evenimente.

Citeste si: Anda Adam, apariție total ieșită din comun la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, lăsați cu gura căscată de momentul cântăreței