Anda Adam a dat-o de gol pe Ruxi la Bravo, ai stil! 2021. De ce a plecat concurenta de la filmari insotita de trei bodyguarzi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 18:45
De ce a plecat acasa Ruxi cu trei bodyguarzi

Si inevitabililul s-a produs, iar concurentele au ajuns la subiectul "branduri" celebre.

Ioana Filimon a defilat intr-o tinuta integrala de la un celebru brand englezesc, iar de aici s-a iscat si o discutie despre ce le face pe fete speciale atunci cand poarta brand-uri. Ioana a recunoscut ca hainele de brand nu sunt totul in viata si se poate supravietui si fara ele, mai ales ca o tinuta poate fi facuta din din piese mai ieftine, nu neaparat de la branduri celebre.

Insa a subliniat ca nu ii displace deloc sa aiba in garderoba piese scumpe.

Bravo, ai stil! 2021. Duelul brand-urile intre Ioana Filimon si Ruxi

Ioana Filimon: "Eu atata am putut in aceasta seara, eu nu consider ca daca este de la un brand, ma fac emai speciala sau pe alta concurenta o face mai speciala ca e toata imbracata numai in branduri.

Da, ne plac, dar nu asta te face neaparat sa ai stil."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cand veni vorba de piese scumpe, una din concurentele care a venit in prima editie "Bravo, ai stil!2021 cu un accesoriu care costa cat trei masini a fost insasi Ruxi: "Nu haina il face pe om, dar asa in general, poti sa porti si ieftin si scump si sa n-arati bine sau sa arati bine.

Firme, opulenta, mie imi plac...Ceasul ma facea sa ma simt aroganta..."

Bravo, ai stil! 2021. De ce a plecat Ruxi acasa cu 3 bodyguarzi

Anda Adam: "Sa stiti ca am vazut-o cand a plecat de la filmari. Avea trei bodyguarzi la usa ca sa nu fie jefuita..."

Ioana Filimon: "Nu ai cum sa spui ca haina face pe om pentru ca si eu am fost la n prezentari de moda si am fost imbracata intr-un sac de gunoi.

Era o tinuta facuta asa si pe podium intr-un  mare fel. Daca dai valoare si e simti bine in pielea ta si pasesti pe un podium, conteaza increderea si starea de spirit. Tu dai valoare unui material"