Anda Adam a petrecut Pastele cu Andrei Stoica. Copiii fostilor concurenti de la Exatlon au iesit la vanatoare de oua

Autor: Simona Alexa
Actualizat: 10 apr 2018, 14:53

De cand au participat la Exatlon Romania si au avut ocazia sa se cunoasca mai bine, Anda Adam si Andrei Stoica sunt de nedespartit. De Sarbatorile Pascale, familia cantaretei Anda Adam a petrecut alaturi de familia luptatorului Andrei Stoica.

Si mai interesant este faptul ca relatia de prietenie dintre cele doua familii merge perfect pe toate planurile. Andrei Stoica si Sorin Andrei, sotul Andei Adam, se inteleg de minune, ba chiar se antreneaza impreuna, in timp ce fetele, sotia luptatorului si cantareata, sunt si ele foarte apropiate.

Mai mult de atat, baieteii lui Andrei Stoica o plac pe micuta Evelin, pe care o trateaza ca pe o sora mai mica. 

Ieri, in cea de-a doua zi de Paste, parintii celor trei copiii au organizat o petrecere in aer liber pentru cei mici. Ei au ascuns in iarba si printre tufele de flori oua vopsite si oua de ciocolata si i-au indemnat pe cei mici sa porneasca in cautarea lor.

Inarmati cu cate un cosulet, pustii s-au distrat copios luandu-se la intrecere cine strange in cosulet cat mai multe oua.

Fie ele vopsite sau de ciocolata!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.