Anda Adam, adevărul despre sacrificiile pe care le face pentru frumusețe: ”Am ținut un regim foarte drastic...”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 ian 2023, 23:22

”De ce promovați frumusețea trucată?”

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a fost acuzată în mediul online că promovează frumusețea trucată. Prin intermediul celor 40 de întrebări, artista a ținut să clarifice episodul care i-a adus mult hate din partea internauților.

Deși este o artistă extrem de talentată, cu priză la public, Anda Adam nu a fost trecută cu vedere de gurile rele, care au spus despre ea, la un moment dat, că promovează frumusețea prin intermediul filtrelor. Artista, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a dezmințit toate acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului și care au propulsat-o pe primele pagini ale tabloidelor.

Anda Adam, adevarul despre filtre și poze editate: ”Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram”

Denise Rifai i-a adresat întrebarea roșie Andei Adam, care are rolul de a atinge un subiect mai sensibil sau controversat din viața invitatului, astfel moderatoarea a întrebat-o pe invitata sa ”De ce promovați frumusețea trucată?”. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Artista a dezvăluit că știe despre ce episod este vorba și niciodată nu a promovat frumusețea trucată în online, ba mai mult, acuzațiile care i-au fost aduse la acea vreme sunt false, căci la acel moment era extrem de slabă, a ținut un regim drastic, și nu este vorba de niciun trucaj al pozelor. 

Anda Adam, despre pozele ''trucate'' pe care le-a promovat

”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă și țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real. Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut...o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind.

Dar ce faci când faci un video? Când te filmezi real, într-un story pe Instagram sau faci un live, în același costum de baie sau în același body, că era un body negru, îmi aduc bine aminte despre ce ținută era vorba. Cum poți atunci, în timp real, să mai subțiezi o talie sau o coapsă, sau un fund? Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram tocmai pentru a demonstra că într-o lună eu am vrut să mă definesc extrem de tare și am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de grăsime pe talie,
asta nu înseamnă că poza era trucată”,
a dezvăluit Anda Adam la 40 de întrebări. 

Citește și: Anda Adam carieră. Cum și-a început cântăreața cariera muzicală și care este motivul pentru care nu a mers la Harvard