Anda Adam, alături de logodnicul Joseph și fiica ei Evelin, pentru prima dată la TV! Iată ce mărturisiri inedite au făcut cei trei din culisele familiei lor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2021, 19:47

Anda Adam, o artista desavarsita

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România! Iată cum a apărut alături de logodnicul Josph și de fiica ei Evelin pentru prima dată la TV.

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă de curând a dovedit tuturor că poate face față cu brio și celor mai inedite provocări în materie de fashion și stil, pe parcursul șederii sale în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a fost până nu demult una dintre cele mai bune concurente.

Anda Adam, alături de logodnicul Joseph și fiica ei Evelin, pentru prima dată la TV!

Anda Adam a trecut printr-o perioadă destul de dificilă după divorțul de fostul ei soț, însă de ceva vreme este din nou o femeie fericită și împlinită pe plan personal. Aceată trăiește o superbă poveste de iubire cu Joseph, un puternic om de afaceri, care o adoră și care se înțelege de minune și cu micuța ei fiica, Evelin. În această toamna, Joseph i-a pregătit o surpriză de proporții, oferindu-i inelul de logodnă într-o locație de vis în Cappadocia.

Citeste si: Mama Andei Adam, probleme grave de sănătate. Cântăreața a făcut anunțul trist la Bravo, ai stil! Celebrities:"Este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alaturi de ea!"

În ediția specială de astăzi, în Ajun de Crăciun, Anda Adam a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, alături de fiica să Evelin și de logodnicul sau Joseph.

Cei trei au povestit cum s-au pregătit pentru sărbători și cum îl așteaptă pe Moș Crăciun. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Intrebat daca este complicata viata langa o persoana atat de cunoscuta precum Anda, logodnicul ei a marturisit ca i-a luat ceva vreme pana s-a obisnuit si a fost destul de dificil la inceput pana s-a adaptat.

"Da, mi-a trebuit putin timp sa ma obisnuiesc! Ea are multa experienta si ma las dus de val!", a spus Joseph.

Citeste si: Anda Adam, implicată într-un scandal cu bătaie în vacanța la munte! Artista ar fi fost zgârâiată pe față! Imagini surprinse de paparazzi