Anda Adam: Biografie, copilărie și studii. Artista era poreclită “Andone” în copilărie

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 oct 2023, 03:00

Anda Adam

Sursa: https://www.facebook.com/AndaAdamOfficial

Cine este este Anda Adam și cu ce se ocupă în acest moment?

Anda Adam a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc în urmă cu aproximativ 22 de ani.

Cine este Anda Adam

Anda Adam s-a născut pe data de 27 aprilie 1980, în București și este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Nu mă uita” în anul 1999. Practic, aceasta a fost piesa care a propulsat-o în showbiz-ul românesc. 

Citește și: Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Copilăria Andei Adam

Anda Adam a declarat că a primit lecții importante din partea familiei pe care își dorește să le dea mai departe fetiței ei: ”Îmi amintesc și acum de faptul că părinții și-au dorit mereu pentru noi să avem principii de la care să nu ne abatem, să credem în noi și să muncim pentru ceea ce ne dorim să obținem.

Mereu am ținut cont de faptul că este important să emani o energie pozitivă și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Îmi doresc să îi transmit și fetiței mele aceleași valori și să o văd cum crește cât mai frumos.”a declarat artista în cadrul unui interviu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceasta a mai povestit că majoritatea copilăriei a petrecut-o la bunici și nu a apucat să se bucure de toate distracțiile de care se bucură copiii în prezent.

Anda a declarat că își duce fetița în toate parcurile de distracție deoarece ea nu a avut parte de aceste lucruri când era mică. De asemenea, artista este foarte fascinată de trambuline și sare în ele ori de câte ori are ocazia, astfel își poate aduce aminte de copilărie.

Anda Adam era poreclită “Andone” în copilărie pentru că adora să joace fotbal.

Ce studii are Anda Adam

Anda Adam are studii ce nu au legătură cu muzica. Aceasta a terminat Liceul George Călinescu din Capitală, iar apoi a reușit să devină faimoasă, chiar după ce a absolvit cursurile din clasa a XII-a. Tot atunci, odată cu succesul, i s-au schimbat și planurile de viitor. Artista învăța foarte bine, după spusele ei fiind chiar o tocilară, și dorea să aibă o carieră într-un domeniu legat de matematică sau informatică.

Mai mult, părinții ei se pregăteau pentru ca aceasta să plece în străinătate la studii, mai exact la Harvard. Anda Adam a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei „Nu mă uita”, alături de RACLA, așa că a ales să își urmeze pasiunea și a lăsat deoparte planurile mărețe ale părinților de a studia la o universitate prestigioasă din afara țării. Artista nu a vrut să renunțe de tot la studiile sale, așa că a urmat o facultate prestigioasă, din cadrul unei universități faimoase din România, Facultatea de Relații Economice Internaționale, din cadrul ASE București.

Citește și: Anda Adam s-a căsătorit în secret! Artista a făcut primele declarații după ce a spus cel mai important ”DA” din viața ei

Cu ce se ocupă în prezent artista

Anda Adam continuă să își impresioneze fanii susținând spectacole. Aceasta a lansat în luna septembrie, 2022, piesa Diamond Girl alături de Xonia. De asemenea, Anda este mândră de fiica ei care se pare că îi calcă pe urme.  Fetița artistei este o mică vedetă pe TikTok, acolo unde adoră să cânte și să danseze de dimineața până seara. Relația dintre mamă și fiică este una extrem de apropiată, deși Anda a recunoscut că în ultimul timp a petrecut mai puțin timp alături de Evelin.

Sursă: kfetele.ro  

 

Taguri: