Anda Adam, in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities! Acuzatii inimaginabile din partea Ioanei Filimon si a lui Ruxi!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 07:35

Scandal inimaginabil intre Anda Adam si Ioana Filimon

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam este din nou in centrul atentiei la Bravo, ai stil! Celebrities. Ruxi si Ioana Filimon sunt cele doua competitoare care o pun la zid.

Anda Adam a rabufnit pentru prima data la Bravo, ai stil! Celebrities dupa ce Ioana Filimon si Ruxi au subliniat din nou ca vedeta nu ar fi asumata si nu recunoaste unele lucruri pe care le-ar fi spus atunci cand nu mai era filmata. Mai mult, Ioana Filimon o acuza de faptul ca atunci cand camera era inchisa, Anda Adam ar fi jignit-o grav, insa nu vrea sa recunoasca acest lucru.

Ruxi si ea la randul ei, spune ca Anda se contine foarte mult si nu este asumata in ce priveste atitudinea pentru ca daca si-ar arata adevarata fata, oamenii nu ar mai vota-o.

Citeste si: Scandalul dintre Anda Adam si Ioana Filimon scoate la iveala detalii din trecutul comun al celor doua! Ce nu se stia despre relatia celor doua dincolo de Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam si Ioana Filimon, o noua rafuiala la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam, siderata de tot ce se spune in platou despre ea, a rabufnit la testimoniale si a declarat ca nu ii vine sa creada ca a ajuns in mijlocul unui scandal si ca mai cu seama ca Ruxi este de aceasta parere dupa ce amandoua au si filmat impreuna pentru canalul de Youtube al cantaretei.

Anda Adam: "Am inteles ca voi v-ati aliat.Eu din momentul asta vreau a va spun ca nu sunt la Bravo, ai stil! sa ma cert cu nimeni. Vreau sa fac tinute si show aici. Lasa-ma cu vrajeala asta. Tu ai voie sa tipi si eu nu am voie sa ma supar ca ai tipat la mine. Care e problema ta, fetito? Care e? M-am simtit prost in momentul asta.

Unele fete vin in show-ul asta pentru ca doar din asta se poate vorbi despre ele. Ioana, m-ai dezamgit profund. Minti foarte mult. Niciodata in viata asta nu te-am jignit. Nu credeam ca esti genul de om fals si mincinos. Incredibil! Nu am venit aici sa faci tu declaratii mincinoase despre mine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ioana Filimon: "Tu o dai pe sfanta. Declaratiile tale pe care le-ai spus cand ai spus declaratiile. Cand e camera pe tine, esti alta cand nu, devii alta persoana. Dupa emisiune, ai inceput sa ma injuri.  Canera era inchisa, a inceput sa injure, n-am fost doar eu. Nu m-amt trezit eu sa spun asta. S-a exteriorizat mai mult cand nu mai eram in direct.

De asta nu aveti proba.

Citeste si: Anda Adam a rabufnit si o taxeaza grav pe Ruxi Opulenta: "Cred ca ai nevoie de niste prezervative sa te mai relaxezi putin

Anda Adam, siderata de acuzatiile lui Ruxi Opulenta

Ruxi, la randul ei, sustine faptul ca Andei Adam ii place mereu sa o dea cotita si sa nu isi asume ceea ce face sau ce zice de dragul aparentelor. Anda, in schimb, i-a dat replica si i-a spus ca din contra, ea e foarte asumata si daca nu da replica sau nu da curs unor certuri o face din bun simt.