Anda Adam, final de moment cu ochii în lacrimi și vocea tremurândă la Bravo, ai stil! Celebrities. Discursul vedetei avea să schimbe totul în cadrul competiției:"Multa sănătate alături de cei iubiți!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 sep 2022, 00:20

Anda Adam, tinuta care infierbantat platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a avut un moment inegalabil la Bravo, ai stil! Celebrities din punct de vedere al show-ului si al tinutei.

Anda Adam și-a încheiat seara de Gala magistral la Bravo, ai stil! Celebrities în aplauzele concurentelor și admirația juraților. Exact că o regina a show-urilor, Anda Adam a avut o prestație de zile mari, dar mai ales un styling care a înfierbântat la propriu platoul Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Anda Adam se retrage de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața a făcut anunțul cu ochii lăcrimând. Motivul este cu adevărat dureros pentru ea

Anda Adam, show total la Bravo, ai stil! Celebrities intr-o tinuta care infierbantat platoul emisiunii

Cântăreață s-a ținut de cuvânt atunci când a promis că vă face un styling asemănător cu cel de la filmările promo-ului reality show-ului. Raluca Badulescu a fost cucerita efectiv de țoață apariția Andei Adam ne mai punând la socoteala faptul că și-ar fi dorit toate piesele purtate de vedeta. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Raluca Badulescu:"Ținută ta este ex-cep-ți-o-na-la. Este Anda Adam pe care o admiram și o apreciem de ani de zile. Nu că aș vrea să port ținută asta, ci în visele visele mele o să te bântui la tine acasă. Ești divinissima! Someone, please, call 911. Bai, baiatule, era îmbrăcată exact cum vreau să mă îmbrac eu.

Practic când am văzut-o intrând pe uși, mi-a părut rău că de ce nu am avut eu ideea. De ce nu mi-am cumpărat eu șapcă aia de la Ibiza? Am vrut să îmi cumpăr șapcă din aia și nu mi-am cumpărat. Acum, daca fac treaba asta după Anda Adam, o să fiu un copy paste. Anda Adam a întrupat visurile mele toate în ținută pe care a purtat-o. 

Anda Adam, discurs cu ochii in lacrimi la finalul jurizarii din competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Momentul ca momentul, dar sânii Andei Adam în Gala Bravo, ai stil! Celebrities, au îngenuncheat audiența!

La finalul jurizării, însă, uimita de toate notele primite din partea juraților Bravo, ai stil! Celebrities, Anda Adam a ținut un discurs cu totul altfel de până acum și abia și-a stăpânit lacrimile de emoție subliniind un lucru: "Vă mulțumesc mult de tot.

Pentru noi, sunteți foarte importanți și vă multimim că ne susțineți aici în acest show frumos și pe mine și pe colegele mele și nu vreau decât să vă urez o luna decembrie exact așa cum visați cu multa iubire și sănătate alaturi de cei pe care îi iubiți. Atât am de spus!"