Anda Adam, fosta concurenta la EXATLON isi sustine in continuare echipa! Artista ii incurajeaza pe "Faimosi" din fata micului ecran! Iata cele mai graitoare imagini!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2018, 14:07
video Foto(9)

Anda Adam a fost prima concurenta din echipa "Faimosilor" care a parasit competitia EXATLON.

Anda Adam, fosta concurenta de la Exatlon a revenit in tara de cateva saptamani insa a ramas cu gandul la colegii ei din Republica Dominicana si le tine pumnii la fiecare meci, din fata micului ecran.


Vedeta a suferit o accidentare serioasa la genunchi in timpul unei probe de meci de fotbal si a revenit mai devreme decat si-ar fi dorit in tara, in urma deciziei publicului.


Dupa ce a ajuns in Romania, Anda Adam a fost la un control de specialitate unde a fost diagnosticata cu ruptura acuta de ligament, singura solutie fiind operatia. In prezent artista se simte din ce in ce mai bine, recuperandu-se treptat si continua sa se gandeasca la fostii sai colegi din echipa "Faimosilor" ramasi in competitie, pe care ii sustine la fiecare meci.

De curand, Anda Adam a publicat pe contul ei de socializare imagini inedite in care apare urmarid la televizor competitia "Exatlon". Aceasta a declarat mereu ca cel mai mult se gandeste la buna sa prietena, Diana Belbita, careia ii duce enorm dorul.

"Mi-e dor de tine! Te sustin de aici de acasa!!! My Love on you!", a scris Anda Adam pe contul ei de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.