Anda Adam, fotografiată în ipostaze tandre alături de noul iubit. Imaginile au făcut senzație pe internet. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 11:30
Anda Adam a facut senzatie in mediul online

Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste, după divorțul de tatăl fiicei sale. Artista se iubește cu un afacerist din Oradea, iar bărbatul pare că o face mai fericită ca niciodată. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, se pare că artista l-a dat uitării pe fostul soț și a mers mai departe. De ceva timp, cântăreața se iubește cu un afacerist din Oradea, însă abia acum a făcut publice primele imagini cu noul său partener. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, iar imaginile au făcut senzație în mediul online.

Anda Adam, fotografiată în ipostaze tandre cu noul iubit 

Anda Adam și Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale, au decis să pună capăt mariajului. Deși zvonurile că s-au despărțit au apărut de o bună perioadă de timp, artista a negat separarea de bărbatul alături de care a fost căsătorită câțiva ani. Însă, totul s-a concretizat când s-a aflat de relația artistei cu afaceristul din Oradea, astfel, blondina și-a asumat noua relație și este mai fericită ca oricând.

Recent, bărbatul cu care Anda Adam se iubește a publicat pe contul său de Instagram, la secțiunea stories, o imagine cu iubita sa în ipostaze tandre. Vedeta nu a repostat poza afaceristului, în schimb a postat alta cu ei doi.

”Îndrăgostită”, a scris Anda Adam în dreptul imaginii cu noul iubit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anda Adam si Sorin Nicolescu s-au despartit, dupa sase ani de casnicie! CINE este noul iubit al artistei?

Ce spune Sorin Nicolescu după divorțul de Anda Adam

După ce a aflat de relația pe care fosta soție o are cu afaceristul din Oradea, Sorin Nicolescu a ținut să transmită un mesaj clar. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa fostei partnere și îi dorește tot ce este mai bun.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată.  Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum, să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.  Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit.

Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a spus Andrei Nicolescu.

Citeste si: Anda Adam și soțul ei și-au spus adio, după cinci ani de căsnicie? Iata detaliile care i-au dat de gol pe cei doi!