Anda Adam ii da peste nas lui Ruxi si spune ce suma exorbitanta a platit pentru ultimul accesoriu cumparat!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 14:35

Cat a platit Anda Adam pe o geanta cumparata recent

Sursa: Instagram

Anda Adam, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities, a dezvaluit cat a costat ultima geanta pe care si-a achizitionat-o.

Anda Adam a ajuns la cutite cu Ruxi in reality fashion-ul Bravo, ai stil! Celebrities din cauza unor afirmatii pe care cele doua le-au dus la un alt nivel. La un moment dat, Ruxi ii spune Andei Adam mai in gluma, mai in serios ca pantofii cu care a defilat nu sunt de brand, ci niste copii. Anda Adam a lamurit-o ca fiind in aceasta industrie, nu isi permite sa faca alegeri de genul, respectandu-se si cumparand doar accesorii de firma.

Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities a cheltuit o suma exorbitanta pe o geanta

Citeste si: Raluca Dumitru, blocată pe Instagram de Anda Adam. Ce s-a intâmplat între cele doua concurente Bravo, ai stil! Celebrities

Si ca-i demonstreze ca nu se joaca cand vine vorba de garderoba ei, Anda Adam a dezvaluit recent ca in ultima vacanta in care a fost, si-a mai luat o geanta care costa, sa zicem, cat o masina buna la mana a doua.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a platit nici mai mult nici mai putin decat 9000 de euro, recunoscand ca este poate cea mai scumpa pe care o are in acest moment. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro.

Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea ”, a dezvaluit Anda Adam.

Anda Adam traverseaza poate cea mai frumoas aperioada din viata ei deoarece iubeste si la randul ei este iubita. Mai mult, cantareata care participa in calitate de concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities a si primit inelul de logodna, semn ca in curant va urma si o nunta.

Citeste si: Anda Adam renunta la Bravo, ai stil! Celebrities? Declaratii transante ale vedetei in platou dupa confruntarea cu Nicoleta Dragne

Anda Adam, ceruta in casatorie de noul iubit

Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin.

Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif! ”, a spus Anda Adam.