Anda Adam, în război cu proprietarii vilei în care a locuit ani buni. Artista cere despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, după ce a fost evacuată din imobil

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 nov 2023, 03:35

Anda Adam vrea despăgubiri de 50.000 de euro

Sursa: Instagram Anda Adam

Anda Adam este în plin scandal cu proprietarii vilei în care a locuit ani buni, după ce a fost evacuată din imobil.

Îndrăgita interpretă de muzică pop, dance și R&B este în plin război cu proprietarii casei în care a locuit în ultimii ani. Totul ar fi pornit după ce, în vara anului trecut, Anda Adam a fost informată că trebuie să părăsească imobilul.

Anda Adam vrea despăgubiri de 50.000 de euro

Pentru că imobilul nu-i aparținea artistei, aceasta nu a avut de ales și s-a conformat cererii acestora, însă, totodată, s-a declanșat și un adevărat război între ei.

Se pare că Anda Adam și proprietarii nu au ajuns la un consens, așa că conflictul dintre ei a devenit public. Cântăreața a lansat acuzații grave la adresa proprietarilor iar aceștia au vrut să depună plângere pe numele artistei.

Citește și: Care este, de fapt, motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit: ”Părăsită sau înșelată?” Anda Adam a dezvăluit totul, după 10 ani

Acum, Anda cere despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Avocatul Adrian Cuculiș spune însă că pretențiile financiare pe care le are solista sunt extrem de mari. Acesta crede că artista își dorește să își recupereze banii pe care i-a investit pe parcursul timpului în amenajarea casei, chiar dacă imobilul nu se afla pe numele ei.  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat. Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli.

Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la un post de televiziune.

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului Andei Adam: ”Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa” Ce spune vedeta despre problemele pe care le-a avut fostul ei soț cu legea

 

 

 

 

Taguri: