Anda Adam, ipostaze incendiare la plajă alături de noul iubit! Cum a fost surprinsă concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 17:42
Anda Adam, demonstratie de senzualitate cu noul ei iubit
Sursa: Instagram

Anda Adam, concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" si iubitul ei musculos au oferit un spectacol senzual la plaja. Cei doi s-au afișat în cele mai fierbinți ipostaze.

Anda Adam este mai fericita ca niciodata in bratele noului ei iubit cu care se afiseaza peste tot. Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a petrecut cateva zile la mare, la Mamaia, alaturi de barbatul musculos care o rasfata neincetat atat cu flori cat si cu surprize pe care Anda le posteaza de fiecare data pe Instagram. Cele mai recente imagini surprinse de paparazzi wowbiz ii infatiseaza pe cei doi la plaja, la Mamaia unde cuplul a oferit cele mai tandre ipostaze de pana acum.

Imbracata intr-un costum de baie minuscul, bronzata si toata numai un zambet, Anda Adam a stralucit efectiv la bratele noului iubit care o atingea senzual, iar intr-un final n-a mai putut sa se abtina si a sarutat-o patimas pe un san.

Anda Adam de la "Bravo, ai stil! Celebrities", imagini de infarct alaturi de noul iubit

Citeste si: Anda Adam s-a filmat dimineata in pat fara pic de machiaj! Iti vine sa crezi ca este vorba despre concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities"?

Anda Adam traverseaza una din cele mai frumoase perioade atat pe plan personal cat si pe cel profesional. Astfel, cantareata se afla ca si concurenta in noul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" alaturi de alte opt vedete si lupta pentru titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania". Vedeta s-a despartit de tatal copilului ei, insa cei doi nu au anuntat inca divortul. Sorin Nicolescu, fostul ei partener de viata, are numai cuvinte de lauda la adresa Andei Adam si niciodata nu a vrut sa comenteze despre ce se intampla cu ei doi in calitate de familie, fiind foarte discret.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui.

Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu.

Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei.

Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Eveline", a spus Sorin Nicolescu la un post TV. 

Citeste si: Fiica Andei Adam și-a prezentat iubitul de ziua ei de naștere. Cum a reacționat vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.