Anda Adam își sărbătorește astăzi ziua de naștere. De necrezut! Ce vârstă a împlinit îndrăgita artistă

Author: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 07:30
Anda Adam își sărbătoreste ziua de nastere
Sursa: Instagram

Este o zi specială pentru Anda Adam, asta pentru că îndrăgita cântăreață își sărbătorește ziua de naștere. Fanii de pe rețelele de socializare s-au înghesuit care mai decare să-i facă urări artistei de ziua ei.

Anda Adam este în culmea fericirii, vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Încă de la primele ore ale dimineții cântăreața a fost lovită de un val de mesaje din partea celor care o îndrăgesc și o admiră. Câți ani a împlinit Anda Adam?

Câți ani împlinește Anda Adam?

Fanii și cei apropiați nu au uitat-o pe cântăreață în cea mai specială zi din viața ei. De la primele ore ale dimineții a început să primească mesaje de la admiratori, care o felicită de ziua ei.

Anda Adam a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani, în ciuda acestui număr la o primă vedere artista arat extraordinar și nu-și arată vârsta absolut deloc.

Cântăreața este mama unei fetițe de 6 ani, iar micuța Evelin a venit pe lume în 2015, când artista avea vâsta de 35 de ani.

Citeste si: Anda Adam și soțul ei și-au spus adio, după cinci ani de căsnicie? Iata detaliile care i-au dat de gol pe cei doi!

Cum și-a început Anda Adam cariera în muzică?

Anda Adam a devenit cunoscută publicului în 1999 când și-a început cariera în muzică, după ce a colaborat cu trupa R.A.C.L.A., pentru piesa "Nu mă uita". Atunci artista s-a bucurat de un real succes.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Cred că succesul adevărat este atunci când ajungi să fii iubit și admirat de mulți oameni, să ai venituri mulțumitoare și să fii, în același timp, încântat de ceea ce faci.

Aceste trei elemente aduc echilibrul pe baza căruia poți merge mai departe cu fruntea sus.", a spus Anda Adam, într-un interviu.

Cântăreața a avut colaborări de succes cu artiști consacrați din România, însă visează să colaboreze și cu artiști internaționali.

"Mi-aș dori, bineînțeles, să ajung să colaborez cu artiști de top internaționali.

Dar sunt, în același timp, realistă și prefer să îmi văd de propriul drum, pas cu pas, compunând și înregistrând muzica pe gustul meu și al fanilor mei. Ar fi autodistructiv gândul să ajung neapărat să cânt, de exemplu, cu Lady Gaga.

Până să îmi irosesc ani buni agitându-mă pentru acest lucru, mai bine mă concentrez pe ceea ce am eu de făcut în carieră.",

a spus Anda.

Anda Adam, părinții și-au dorit să studiez dreptul

Succesul pe plan muzical a făcut-o pe Anda Adam să renunțe la cariera la care părinții săi visau. Artista a dezvăluit că părinții ei își doreau ca ea să studieze Dreptul la Harvard. 

Visul Andei a fost dintotdeauna să cânte și asta a și făcut când a acceptat să rămână în România.

”Își doreau să studiez la Harvard, dreptul sau informatica, ceea ce era aproape să și fac. În 1998, când am terminat liceul, trebuia să plec în Statele Unite la universitate, așa cum îmi pregătise totul mama mea. Destinul a făcut ca, atunci, piesa “Nu mă uita”, pe care am înregistrat-o alături de R.A.C.L.A., să ajungă hit și astfel am rămas în țară pentru a mă bucura de cariera muzicală. Și de atunci nu a mai fost cale de întoarcere.", a mărturisit cântăreața. 

Citeste si: Anda Adam divorteaza? Care este motivul separarii