Anda Adam, mamă pentru a doua oară. Artista și soțul ei, Yosif, au făcut marele anunț după nuntă: „Vă aștept la botez”

Autor: Diana Bostan

Anda Adam și Yosif și-au unit destinele

Sursa: Captură Youtube

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Iosif și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Imediat după cununia religioasă, cei doi îndrăgostiți au dezvăluit când va veni pe lume primul lor copil!

Zi importantă pentru Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci! Cei doi și-au unit destinele, iar petrecerea de nuntă a fost un adevărat spectacol. Anda Adam este mama unei fetițe superbe, Eveline, însă își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Anda Adam și Yosif au vorbit despre venirea pe lume a primului lor bebeluș

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din București, într-o ceremonie plină de fast.

Artista a avut o apariție memorabilă, sosind la biserică într-un bolid imens, însoțită doar de naș, datorită dimensiunilor rochiei sale impresionante. Între timp, mirele și restul invitaților au ajuns cu un autobuz special pregătit pentru petreceri.

Citește și: Imagini spectaculoase de la nunta Andei Adam. Artista și soțul ei au strălucit la propriu. Cât au costat rochiile de mireasă pe care le-a purtat vedeta| FOTO

În ceea ce privește venirea pe lume a unui bebeluș, Anda și Yosif au declarat faptul că își doresc din tot sufletul un copil și speră că acest lucru se va întâmpla în luna de miere. Anda Adam are o fiică, Eveline, din căsnicia cu Sorin Nicolescu.  „Noi primii ne dorim. Și acum să vedem în luna de miere”, a spus Yosif, soțul Andei Adam, potrivit Wownews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Părintele Gabriel care ne-a oficiat slujba, vrem să-i mulțumim foarte mult, a fost o slujbă extraordinară. Și el ne-a urat același lucru, i-a spus soțului ”Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez”. Cea mai frumoasă urare.”, a spus Anda Adam pentru sursa menționată anterior.

Anda Adam și-a călcat soțul pe picior

Tot potrivit Wownews, după cununia religioasă, Anda Adam a povestit amuzată că l-a călcat pe picior pe Yosif atât în biserică, cât și după ceremonie, menționând că acest lucru nu a fost vizibil din cauza rochiei sale voluminoase.

Citește și: Motivul pentru care soțul Andei Adam a luat numele ei de familie. Joseph a spus ce l-a determinat să facă asta

Ea a adăugat că, deși se așteaptă să plângă mult pe parcursul evenimentului, speră să nu-și strice machiajul. Anda a planificat să schimbe două rochii pe parcursul nopții, una la miezul nopții și una foarte lejeră pe care o va purta după ora 5 dimineața. Soțul său a avut și el o ținută de schimb pentru marele eveniment.

„Eu pe el. Eu l-am călcat pe picior și în biserică și acum.

Pe sub rochie, dar nu se vede. Până diseară o să tot plâng, sper să nu-mi stric machiajul. Voi schimbat doua rochii. Una pe la mijlocul nopții și soțul se va schimba. Și am una foarte lejeră, mă voi schimbat dimineață, după ora 5:00”, a mai spus Anda Adam pentru sursa menționată anterior.