Anda Adam, obsedata de silueta? Vezi ce si cat mananca vedeta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Oare este adevarat ca Anda Adam, in ultimul timp, obsedata de greutate si ocupata pana peste cap cu muzica uita sa mai manance?

"Astazi nu stiu daca am apucat sa mananc. Am avut foarte multa treaba si, sincera sa fiu, tin regim si deci mananc o data pe saptamana. Glumesc!", a spus vedeta, surprinsa la un eveniment monden.

 

Si totusi, ce mananca Anda Adam?

 

"Incerc sa am patru mese pe zi, dar cantitatea este foarte mica. Am 3 dumicati. Vreau sa mai slabesc 5 kilograme si sa ajung la 49 de kilograme", a mai spus Anda.

 

Sa fie adevarat ca actrita Diana Dumitrescu Ion este total impotriva avortului? Fals!

 

"Nu sunt contra avortului. Fiecare are libertatea de a decide ce e mai bine pentru el. Decat sa aduci pe lume un copil si sa il faci sa traiasca o viata nefericita, mai bine asa", a declarat actrita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Si totusi, asta nu inseamna ca Diana, daca ar ramane acum insarcinata, nu ar pastra copilul.

 

"Sunt un pic mai credincioasa. Il las pe Dumnezeu sa-si faca treaba", mai spune actrita.

 

Au lasat mereu sa se inteleaga ca se iubesc cu patos, dar nimeni nu i-a vazut macar sarutandu-se, astfel incat, oare e adevarat ca Bogdan Vladau si Mihaela Drafta nu au fost niciodata iubiti? Adevarat!

 

Chit ca a fost un plan, pus la cale pentru a-si promova afacerea la care sunt parteneri, cei doi nu vor recunoaste nici in ruptul capului una ca asta!