Fiica Andei Adam și-a prezentat iubitul de ziua ei de naștere. Cum a reacționat vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu

Anda Adam, petrecere de fite pentru ziua de nastere a fiicei sale

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities, i-a serbat ziua de nastere a fiicei sale chiar de Sfantul Andrei.

Anda Adam, una din cele mai extravagante concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities,  i-a organizat ziua de naștere lui Evelin acasă la ea. Micuță a împlinit 6 ani chiar de Sfântul Andrei, iar Anda Adam a ținut să precizeze faptul că nu este ziua de nume, ci pur și simplu fetiță ei s-a născut în zi de sărbătoare mare.

Citeste si: Cum și-a caracterizat Madalina Pamfile colegele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus despre Ioana Filimon și Nicoleta Dragne

Anda Adam i-a serbat ziua de nastere fiicei sale, Evelin

"Nu, nu este Andreea, este ziua ei de naștere și pentru că s-a născut de Sfântul Andrei. Foarte dezinvolta, Evelin, i-a salutat pe Teo și Bursucu, însă fetiță a mai dezvăluit încă un lucru extrem de interesant. La ziua ei de naștere a venit și iubitul. Anda Adam n-a mai avut cuvinte decât a spus că: Ce să zic, am pus-o! Lucrurile pentru generația asta stau altfel, iar el este Razvi, iubitul, care sta în blocul de vis-a-vis și cu care a fost în grădiniță

de la 2 ani. Ea a mai zis că atunci când pleacă în mașină cu mama lui Razvi, că atunci când o să fie mari, or să se căsătorească. Sunt pregătită de orice." Evelin a mai spus că încă nu a primit tot ce își dorește, însă nu este timpul trecut pentru că mai urmează cadouri. Anda, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities a mai dezvăluit că vă merge împreună cu cei mici la un loc special amenajat unde să se joace.
O să le cumpăr fise la toți să facem toți gălăgie."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Evelin, fiica de sase ani a Andei Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities, are un iubit

Citeste si: Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Evelin a mai spus că a primit flori și multe jocuri și cărți de ziua ei.

Cântăreață a mai declarat că în curând îi vă lansa și un canal de Youtube lui Evelin unde vor fi postate toate imaginile de la ziua ei de naștere și tot ce a primit. "Evelin este tot mai înalta de la o aniversare la alta, creste. Ea e din ce în ce mai delicioasa, îmi da sfaturi, vorbim că fetele, are lucruri pe care le vede și le spune, se uita la Bravo, ai stil! Celebrities.
Mă susține real și este foarte implicata. Are și piesa de Crăciun."