Anda Adam s-a căsătorit în secret! Artista a făcut primele declarații după ce a spus cel mai important ”DA” din viața ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 sep 2023, 05:05

Anda Adam s-a căsătorit în secret!

Sursa: Instagram Anda Adam

Anda Adam și alesul inimii sale s-au căsătorit civil, în mare secret. În urmă cu puțin timp, artista a făcut primele declarații despre minunatul eveniment.

Anda Adam este în culmea fericirii, în urmă cu câteva ore, artista și iubitul ei au spus marele ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Cântăreața și partenerul ei, Yosif Mohaci, formează oficial o familie.

Anda Adam s-a căsătorit în mare secret. Primele declarații ale artistei

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au prezentat astăzi în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai important ”DA” din viața lor.

Cei doi au fost însoțiți de prietenii apropiați și de familie. Artista a fost cea care a făcut marele anunț la scurt timp după ce au devenit soț și soție cu acte în regulă.

Artista este în culmea fericirii, semn că a așteptat acest moment cu sufletul la gură și a declarat că își dorește să aibă o căsnicie solidă, trainică, care să reziste pentru tot restul vieții ei și a soțului ei.

Mai mult decât atât, se pare că pentru artistă înseamnă enorm că s-a căsătorit cu iubitul ei chiar în preajma sărbătorilor și a precizat că este cel mai frumos cadou pe care ar fi put să-l primească.

Citește și: Anda Adam, alături de logodnicul Joseph și fiica ei Evelin, pentru prima dată la TV! Iată ce mărturisiri inedite au făcut cei trei din culisele familiei lor!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vă mulțumesc pentru toată urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră, și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături”, a spus cântăreața, într-o postare pe InstaStory.

Anda Adam a postat și câteva imagini de la cel mai important eveniment din viața ei, iar felicitările din partea fanilor nu au întârziat să apară. De asemenea, nume cunoscute din showbiz au felicitat-o pe vedetă, printre ele s-a numărat și Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Citește și: Anda Adam, prima imagine cu fetița logodnicului ei, Yosif Mohaci! Cântăreața se află în vacanță la munte cu toată familia

Anda Adam și iubitul ei s-au logodit în toamna acestui an, mai exact în luna septembrie, iar de atunci cuplul a fost de nedespărțit. 

 

Taguri: