Anda Adam se pregateste de botez! In luna mai, micuta Evelin va avea parte de o petrecere cel putin la fel de spectaculoasa ca nunta parintilor

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:58

Decoruri roz, rochite cu perle sau torturi cu personaje din desene aninmate - sunt doar cateva dintre cerintele cantaretei.

Anda Adam este sexy mami!  Daca te uiti la ea, nici nu zici ca este mamica doar de doua luni. Intr-o forma de zile mari si cu o silueta de invidat, Anda ridica sala in picioare.

Nu vrea sa scape niciun moment din viata micutei, dar nici sa renunte la cariera artistica! Chiar daca a nascut la sfarsitul lunii noiembrie, si ar fi putut sa stea cateva luni acasa, Anda a gasit o metoda inedita da a-si continua activitatea.



Cand vorbeste despre printesa ei, Evelin, Anda parca nu-si mai gaseste cuvintele potrivite sa-si exprime sentimentele. Chiar daca este foarte micuta, Evelin a devenit confidenta si criticul muzical al mamicii Anda.

In ceea ce priveste pregatirile pentru botez,  Anda Adam ne-a declarat: ,,Nasii sunt Jorge cu Ramona. Totul o sa fie roz, nu ne-am decis inca, ne plimbam sa alegem rochite.
Cautam rochite pentru botez!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.