Anda Adam si Bogdan Vladau, cel mai nou cuplu monden? Vezi cum a comentat artista aceste barfe!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:20

Se cunosc de foarte mult timp, el cel mai ravnit burlac, ea una dintre cele mai sexy femei din showbiz.

Victor Slav isi pune pirostriile, insa, fosta lui iubita, Anda Adam o fi tot singurica? Asta se intreaba presa tabloida, mai ales ca artista nu a iesit pana acum la rampa cu niciun detaliu legat de viata sa intima. A fost cuplata cu tot felul de barbati, insa, invitata in platoul" WOWbiz", Anda Adam a dezvaluit ca foarte putine lucruri din ceea ce s-a scris despre ea sunt adevarate.


Cum i-ar sta, insa, Andei Adam la bratul lui Bogdan Vladau? Cei doi se cunosc de foarte mult timp. Bogdan este prietenul cel mai bun al lui Victor Slav. Chiar daca Anda si Victor s-au despartit, Bogdan a ramas in relatii bune cu fosta iubita a prietenului sau. 

Ce spun, in schimb, cei doi despre o eventuala relatie amoroasa? " Nu m-as combina niciodata cu Bogdan Vladau, nici daca ar ramane singurul barbat de pe planeta", a declarat Anda Adam.
Iar raspunsul lui Bogdan Vladau a fost acelasi. 

" Am niste principii foarte sanatoase. Putea sa fie cel mai frumos barbat din lume, sa ramana singurul barbat din lume, nu as putea sa ma cuplez cu el, pentru ca este cel mai bun prieten al lui Victor", a explicat Anda Adam. " Nici eu nu as putea face asa ceva din acelasi motiv", a adaugat Bogdan Vladau.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anda-242b0c6b36bd6d483a020f72e7657fde.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anda-adam-e68c4ab7b7c65f36e3ef65188d0d6121.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/vladau-c2a855ba666e00b2d7e81a2fb90c9a5f.JPG



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.