Anda Adam și soțul ei și-au spus adio, după cinci ani de căsnicie? Iata detaliile care i-au dat de gol pe cei doi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 dec 2020, 14:03

Recent au aparut zvonuri conform carora, artista Anda Adam ar fi divortat de sotul ei, Sorin Nicolescu.

Desi Anda Adam a trecut in urma cu cativa ani prin despartirea dureroasa de Victor Slav, artista a reusit sa depaseasca momentul trist si ulterior și-a găsit fericirea langa Sorin Andrei Nicolescu. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, iar Sorin a cerut-o în căsătorie după doar o lună de relație, iar la mai puțin de un an au devenit soț și soție. Însă, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Anda Adam și Sorin s-au casatorit în iunie 2015, la nici un an de când s-au cunoscut. Deși zvonea la acel moment că artista ar fi însărcinată, ea a negat informațiile și abia la o lună de la nuntă, în iulie 2015, a anunțat că ea și Sorin vor deveni părinți, fiind însărcinaă în cinci luni. Pe 30 noiembrie, în 2015, Anda a născut o fetiță, pe nume Evelin.

Celebra artistă a declarat in repetate randuri ca traieste cea mai mare fericire alături de soțul ei, care e cu cinci ani mai tânăr, și păreau foarte îndrăgostiți. Însă, potrivit spynews.ro, povestea lor de iubire ar fi ajuns la final și mai mult decat atat cei doi ar fi divorțat în secret.

Anda Adam și Sorin, soțul său, au divorțat în secret?

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin au divorțat. Detaliile care par sa indice despartirea lor constau in faptul ca ce doi nu mai au nicio poză pe rețelele de socializare, nu au mai postat nimic împreună și mai mult decat atat, nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram.

Desi toate aceste detalii au ridicat deja multe semne de intrebare in randul fanilor artistei si au starnit multe zvonuri refertoare la o posibila despartire, Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute.

În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc.

În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe", a declarat Anda Adam pentru VIVA!.

Totodata, Anda Adam a recunoscut si faptul că nu ar putea ierta niciodată violența, însă nu se pune această problemă în căsnicia ei.

A spus sincer că ar putea ierta o infidelitate și ar lupta pentru familie, dacă la mijloc există un motiv întemeiat. De asemenea, artista a precizat că nu este cazul și, în ciuda zvonurilor, ea și Sorin își doresc, în continuare, să meargă pe același drum. Ramane de vazut insa daca se va confirma sau nu ca artista si sotul ei s-au despartit sau nu.

Citeste si: Anda Adam divorteaza? prima reactie a artistei despre despartire: "Eu am o vorba..."

Citeste si: Anda Adam divorteaza? Care este motivul separarii