Anda Adam soț. Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit pentru a doua oară

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 oct 2023, 01:15
sot anda adam Foto(4)

Anda Adam și actualul ei soț 

Sursa: instagram Anda Adam

Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cine este bărbatul care i-a devenit soț la final de 2022?

Anda Adam este mai îndrăgostită ca niciodată, astfel că nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut pasul cel mare. Cine este actualul soț al artistei și când s-au căsătorit cei doi? 

Cine este soțul Andei Adam? Vedeta s-a căsătorit pentru a doua oară 

Anda Adam a încheiat anul 2022 într-un mod cu adevărat special. Vedeta și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, au ajuns în fața ofițerului stării civile, acolo unde au spus cel mai hotărât „DA” din viața lor, cei doi devenind soț și soție.

Cununia civilă a avut loc chiar înainte de Crăciun, mai exact pe data de 23 decembrie 2022. Anda Adam a ales să poarte un costum negru, cu aplicații strălucitoare, renunțând la clasica rochie albă.

Yosif Eudor Mohaci este actualul soț al Andei Adam. Bărbatul are mai multe afaceri în România, s-a născut în Arad, iar pentru o perioadă de timp a trăit în Elveția și Franța.

Atât Anda Adam, cât și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, se află la a doua căsătorie. Anda Adam a mai fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, iar împreună au o fetiță. Yosif Eudor Mohaci are și el o fiică din prima căsătorie.

Pentru o perioadă, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă după ce artista a fost cerută în căsătorie, cei doi au început să se afișeze din ce în ce mai mult în public.

Citește și: Anda Adam vârstă. Cine este, de fapt, Anda Adam și care este numele ei din buletin

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anda Adam, cerută în căsătorie într-un mod spectaculos 

În urmă cu mai bine de un an, mai exact pe 27 octombrie 2021, Anda Adam a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea actualului ei soț, Yosif Eudor Mohaci.

Cei doi au plecat într-o vacanță în Cappadocia, locul în care artista a fost cerută în căsătorie.

Yosif Eudor Mohaci s-a ocupat de fiecare detaliu în parte, astfel încât Anda Adam să nu bănuiască nici măcar o secundă ce urma să se întâmple. Vedeta a spus „Da”, dezvăluind ulterior că a avut emoții uriașe și că surpriza a avut un impact puternic asupra ei.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie.

Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu ma așteptam, am plâns de bucurie... Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau si ne făceau cu mâna.

A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o sa se întâmple acest lucru...”, a spus Anda Adam despre momentul cererii în căsătorie.

Despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, dar și despre cariera ei, Anda Adam va vorbi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Emisiunea va fi difuzată duminică, 8 ianuarie 2023, de la ora 22:00.

Citește și: Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam. Cântăreața vrea să devină mamă din nou