Anda Adam vârstă. Cine este, de fapt, Anda Adam și care este numele ei din buletin

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 oct 2023, 00:35

Anda Adam, cântăreață de muzică pop, dance și R&B

Sursa: instagram Anda Adam

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, cu o carieră solidă în spate. Iată ce vârstă are Anda Adam, când a devenit celebră și care sunt lucrurile mai puțin cunoscute despre ea.

Anda Adam este cântăreața care a reușit să se reinventeze de-a lungul timpului, să își adapteze stilul muzical la cerințele fiecărei perioade în parte, motiv pentru care a și câștigat simpatia publicului. Iată cine este, de fapt, Anda Adam, ce vârstă are și ce scrie în buletinul vedetei.

Ce vârstă are Anda Adam? 

Anda Adam și-a construit o carieră de succes în domeniul muzical, aceasta fiind una dintre cântărețele apreciate și iubite de public, cu o mulțime de piese care au ajuns hituri.

Când vine vorba despre vârsta ei, Anda Adam reușește să mascheze destul de bine trecerea timpului. La vârsta de 42 de ani, artista arată impecabil, însă rezultatele se datorează atenției pe care o acordă atât alimentației, cât și sportului. Nu mai este un secret pentru nimeni că Anda Adam merge la sală, acolo unde petrece ore bune pentru a se menține în formă.

Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980, astfel că în anul 2023, cunoscuta cântăreață va împlini 43 de ani.

Când vine vorba despre operații estetice, Anda Adam recunoaște că a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Mai exact, Anda Adam are o operație la sâni și o rinoplastie. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a scris că ar fi apelat mult mai des la ajutorul medicului estetician pentru a arăta impecabil, cântăreața a dezvăluit că acestea sunt singurele operații pe care le-a făcut. 

„Am două operații, atât.

Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept.(...) Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez.”,
spunea Anda Adam într-un interviu mai vechi, potrivit viva.ro.

Citește și: Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam. Cântăreața vrea să devină mamă din nou

Cine este, de fapt, Anda Adam?

Anda Adam este o cântăreață de muzică pop, dance și R&B. De la începutul carierei și până în prezent, artista a abordat mai multe stiluri muzicale și a avut diferite colaborări, încercând să vină tot timpul în fața publicului cu ceva nou. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anda Adam și-a început cariera în muzică în anul 1999, atunci când a colaborat cu trupa R.A.C.L.A., împreună lansând melodia „Nu mă uita.” Ulterior, artista a lansat mai multe piese care s-au bucurat de succes, iar din 1999 și până în prezent, Anda Adam a scos pe piață 11 albume.

Cântăreața a avut colaborări cu mai mulți artiști din România, printre care și Alex Velea, CRBL, Dorian Popa, Costi Ioniță sau What's UP.

Deși majoritatea publicului o cunoaște după numele de scenă, Anda Adam, puțini sunt cei care știu ce scrie cu adevărat în buletinul artistei. Ei bine, Anda Adam are și un al doilea prenume, astfel că numele ei complet este Anda Angelica Adam. 

Cât despre viața ei personală, Anda Adam încearcă să rămână discretă. Vedeta a avut o relație de lungă durată cu Victor Slav, ulterior a fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, iar în prezent, vedeta s-a căsătorit pentru a doua oară cu iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Din prima căsătorie, Anda Adam are o fetiță, Evelin Nicolescu.

Anda Adam vine duminică, 8 ianuarie 2023, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a lămuri mai multe aspecte legate de cariera sa, dar și de viața ei personală. Artista va răspunde celor 40 de întrebări pe care i le va adresa Denise Rifai. Emisiunea poate fi urmărită la Kanal D în această duminică, de la ora 22:00. 

Citește și: Cine este și cum arată fostul soț al Andei Adam. De ce a fost condamnat acesta la închisoare