Andi Constantin, dezvaluiri în premieră, despre iubita din realitate: "Televiziunea mi-a destrus viața socială!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2023, 02:10

Ce spune Andi Constantin despre fosta iubita

Sursa: Instagram

Andi Constantin, vedeta show-urilor matrimoniale, a vorbit in premiera despre cea care il astepta dincolo de ecranul televizorului.

Andi Constantin a vorbit pentru prima data despre cum i-au afectat aparitiile TV relatia persoanala pe care o avea cu o femeie "extrem de frumoasa", dupa cum spune vedeta TV.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

"Mi se pare ca televiziunea mi-a cam distrus viata sociala pentru ca am atras persoane superficiale cu care nu am reusit sa ma conectez.

Femeile sau oamenii te privesc altfel cand te vad la televizor. Trist este ca nu au rabdare cu tine, tind sa anticipeze si te frustreaza pentru ca nu sunt atenti la tine, ci la proiectia lor despre tine. Tu pleci cu premisa asta, asa ca ne sapam singuri groapa.

Pot sa spun de o relatie de mai dinainte si tipa ma cunostea inainte sa apar la televizor.

Ne-am despartit, dupa care ne-am reimpacat si cumva nu ii convenea chestia ca apaream la televizor. Ea era o femeie foarte frumoasa si i se parea ca atentia era indreptata asupra mea si nu a ei indiferent de lume si anturaj. A simtit in orgoliu. Aveam certuri ca apaream la televizor. I-am zic ca nu o pun pe locul doi, insa televiziunea face parte din viata mea. Totul vine din nesiguranta ei.
Oamenii trebuie sa accepte anumite greseli sau defecte. Nu e ca si cum suntem rai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu cand sunt indragostit, sunt de o singura femeie.

Nu mai am ochi pentru altcineva. Sunt fidel chiar si cand am un crush. Asa sunt construit. Dar asa functionez eu.

Da, am avut o relatie cu o persoana publica, eram prea copii. Aveam 21 de ani, ea este in continuare cunoscuta, este cantareata", a marturisit Andi Constantin in emsiunea online wownews