Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum carismaticul "Razboinic"!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 apr 2020, 18:22
video Foto(5)

Andi a fost unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor, de la "Survivor Romania".

"Survivor România" este competitia care nu doar ca ii determina pe concurenti sa isi atinga limitele din punct de vedere al rezistentei fizice, ci le schimba complet inclusiv alimentatia zilnica. Hrana putina, obtinuta cu mari eforturi, ajunge sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic, astfel ca multi dintre concurenti se intorc acasa cu un numar impresionant de kilograme in minus.

Dupa ce a fost eliminat din echipa Razboinicilor, Andi a revenit acasa si a inceput sa se bucure de micile placeri culinare care i-au fost interzise pe perioada competitiei "Survivor România". 

Preocupat de felul în care arată și dorindu-și să își recapete rapid forma fizică pe care o avea înainte de a intra în concurs, Andi nu a dat fuga la magazin pentru a-și cumpăra dulciuri sau alimente cu multe calorii, ci a preferat să își prepare în casă un desert delicios, dar în același timp foarte sănătos.

"Avem fulgi de ovăz, fulgi de migdale, fulgi de cocos, lapte de cocos, proteină din soia cu aromă de cacao, avem și cacao, avem și scorțișoară, avem și nuci, banane, semințe de mac și susan și, bineînțeles, să nu uit de dulceața aceasta de smochine.", a povestit Andi într-un story pe contul de instagram.

Andi a revenit la vechile sale obiceiuri si diete sanatoase si de curand, a recurs si la o schimbare spectaculoasa de look.

Aflat in autoizolare de cateva saptamani bune, tanarul s-a gandit sa isi schimbe infatisarea si le-a impartasit acest lucru si fanilor sai din mediul virtual:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Karina de la "Survivor Romania", in ipostaze inedite! Iata cum arata Razboinica atunci cand este machiata!

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.