Andra a dezvaluit la concertul Live in Garaj cu ce melodie l-a cucerit pe Catalin Maruta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 12:10

Andra a facut show, aseara, la concertul Europa FM Live in Garaj! Peste 500 de fani au venit sa o vada cantand iar artista a ramas inca doua ore dupa concertul care s-a incheiat la ora 20:30, ca sa dea autografe si sa faca poze cu toti cei prezenti in Garaj.

Andra a cantat toate hit-urile lansate de la inceputul carierei sale, dar si piese noi si i-a avut invitati pe What’s Up – alaturi de care a cantat piesa Ca la meteo si pe Adrian Cristescu – cu care a interpretat melodia Doar o Clipa.

 

Alaturi de Andra la concertul Live in Garaj a fost si Catalin Maruta, dar si creatoarea de moda Dana Budeanu impreuna cu cele doua fetite ale sale. 

 

Show-ul a inceput, insa, cu emotii! Trupa Zero, alaturi de care canta Andra a ajuns in garajul Europa FM, impreuna cu Catalin Maruta, cu exact 20 de secunde inainte de inceperea transmisiei live pe radio. Au plecat direct spre Garajul Europa FM, de la studiourile din Buftea acolo unde au fost prezenti in emisiunea lui Catalin Maruta.

 

"Au fost cateva minute de tensiune maxima.

Eram pregatiti, eu si cu Andra, sa improvizam, cand ne-am dat seama ca trupa ei ar putea sa nu ajunga la timp pentru inceputul concertului. Dar totul a fost ok, trupa a ajuns exact pe ultima suta de metri", povesteste George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM.

 

Andra a dezvaluit si cu ce melodie l-a cucerit pe Catalin Maruta, la insistentele lui George Zafiu.

Este vorba de piesa One Moment in Time – a lui Whitney Houston, pe care de altfel artista a si cantat-o live in Garaj.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Catalin Maruta si-a pupat sotia in fata spectatorilor si a declarat sus si tare: "Acum v-o las voua pe

Andra, dar atentie- nu de tot!".

 

Asadar, in Garajul Europa FM s-a lasat cu spectacol! Artista a interpretat inclusiv cover-uri. Unul dintre ele a fost melodia Rolling in the Deep a celebrei Adele, care a facut furori printre spectatori iar o admiratoare infocata a Andrei si-a demonstrat dragostea pentru artista aratand public un tatuaj cu AndraMusic pe care si l-a facut pe picior.

 

Garajul a avut parte si de o premiera: Membrii trupei Zero au cantat noua lor piesa Ploua cu bani.

Artistul Aidan a pictat portretul Andrei iar panza care poarta acum autograful ei a ajuns la loc de onoare in Galeria Artistilor Live in Garaj.

 

Europa FM Live in Garaj continua, in data de 21 noiembrie, cu un concert al formatiei Compact!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.