Andra alaturi de prieteni la filmarile noului ei clip: "Le-am spus ca e ziua mea de nastere"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Cantareata si-a adunat toti prietenii disponibili la filmari. Andra a filmat miercuri seara videoclipul piesei sale "Atata timp cat ma iubesti".

 

Andra alaturi de prieteni la filmarile noului ei clip: "Le-am spus ca e ziua mea de nastere"
Andra a filmat miercuri seara videoclipul piesei sale "Atata timp cat ma iubesti". Cantareata si-a adunat toti prietenii disponibili la filmari.
Andra este in al noualea cer! Urmeaza sa lanseze pe piata noul ei clip si filmeaza de zor, alaturi de prietenii ei.
"Am racit un pic.
De la dragoste sunt atat de energica. De la dragostea fata de sotul meu, de copilul meu, de prietenii mei. Cum sa nu am atata energie cand am atatia prieteni langa mine. I-am pacalit, le-am spus ca e ziua mea de nastere, filmam ceva, le-am promis tort si bautura. Nu avem tort, poate putina bautura", a spus Andra.
"Melodia este compusa de Marius Moga si Fely Donose, a fost scris in tabara de creatie.
Am facut un clip natural si l-am pus pe Youtube, s-a bucurat de mult succes si mi-am dat seama ca asta vor fanii mei", a spus Andra.

Andra este in al noualea cer! Urmeaza sa lanseze pe piata noul ei clip si filmeaza de zor, alaturi de prietenii ei. 

" Am racit un pic. De la dragoste sunt atat de energica. De la dragostea fata de sotul meu, de copilul meu, de prietenii mei.

Cum sa nu am atata energie cand am atatia prieteni langa mine. I-am pacalit, le-am spus ca e ziua mea de nastere, filmam ceva, le-am promis tort si bautura. Nu avem tort, poate putina bautura", a spus Andra.
"Melodia este compusa de Marius Moga si Fely Donose, a fost scris in tabara de creatie. Am facut un clip natural si l-am pus pe Youtube, s-a bucurat de mult succes si mi-am dat seama ca asta vor fanii mei
", a spus Andra.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”