Andra, aparitie naucitoare! Ce a patit iubita lui Mocanu, in primele zile ale anului! Iata ce mesaj ingrijorator a publicat pe contul ei de socializare!

Autor: D.I.
Actualizat: 14 ian 2020, 18:37
video Foto(4)

Andra a fost una dintre cele mai admirate si apreciate concurente de la "Puterea dragostei", care a atras numerosi fani in mediul online.

Andra Volos a facut furori printre baietii inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Aceasta are doar 21 de ani si a venit cu mult entuziasm in cadrul show-ului matrimonial cu ganduri serioase de a-si intalni marea iubire.

Aceasta i-a lasat fara cuvinte pe baieti, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Andra marturisea la debutul ei in show ca isi doreste sa gaseasca in casa pe cineva cu care sa aiba o relatie de lunga durata.

La scurt timp de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Andra s-a indragostit iremediabil de Mocanu. Cei doi au o atractie puternica unul pentru celalalt, insa relatia lor a fost una cu nabadai pana in prezent, ambii avand orgolii foarte mari.

Andra si Mocanu s-au mutat impreuna in Bucuresti

Andra si Mocanu au iesit din competitie pentru a-si trai povestea de dragoste in afara emisiunii, dincolo de reguli si restrictii. Cei doi au petrecut primul Craciun impreuna, acasa la Bogdam Mocanu. Acestia au facut o poza alaturi de mama lui Bogdan, care pare foarte incantata de Andra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi s-au certat de numumarate ori si au ajuns in pragul despartirii de multe ori, in cele din urma, Andra si Mocanu au reusit sa devina un cuplu solid, care se indreapta cu pasi repezi spre o casatorie. Cei doi indragostiti s-au mutat impreuna, intr-un apartament, in Bucuresti.


De curand, Andra a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care aparea fara machiaj si era extrem de palida, ingrijorandu-si foarte mult sustinatorii din mediul virtual.
Aceasta a precizat insa intr-un scurt comentariu ca adora sa fie nemachiata si a subliniat faptul ca nu se simte bine si va reveni pe Instagram atunci cand isi va reveni.
"Ador sa fiu nemachiata si sa ma pot freca la ochi cand vreau io! Revin pe Insta cand ma fac bine!", a scris Andra.

Citeste si: Andra si Mocanu, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", s-au mutat impreuna in Bucuresti! Iata cum arata apartamentul celor doi indragostiti si ce planuri au!

Citeste si: Livian și Roxana s-au certat în emisiune! Ce acuzații s-au adus: "Ești varză"

Citeste si: Marius și Manuela, scandal monstru! S-a ajuns la jigniri!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.