Andra este în doliu: „L-am iubit și respectat din toată inima”. Vedeta a anunțat pierderea unei persoane dragi din familie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 aug 2024, 11:30

Andra Măruță este în doliu.

Sursa: Instagram: Andra

Andra trece prin momente grele. Cunoscuta artistă a anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, faptul că socrul ei s-a stins din viață.

Andra, îndrăgita artistă de muzică pop din România, trece prin momente dificile după pierderea unei persoane foarte dragi din familia sa. Artista a împărtășit vestea tristă cu fanii săi printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care a adus un omagiu celui care a fost un pilon de sprijin și o sursă de inspirație în viața ei, tatăl partenerului de viață.

Citește și: Câți bani a primit Andra Măruță pentru a cânta imnul României la meci. Artista a fost dur criticată pentru prestația ei

Socrul Andrei Măruță s-a stins din viață

Cu inima plină de durere, Andra Măruță și-a anunțat fanii că socrul său s-a stins din viață. Andra îl descria pe tatăl soțului său ca fiind un om blând și plin de blândețe. Vedeta susține că socrul ei a fost un bunic minunat, dar și un prieten drag.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: FOTO “Cred că este însărcinată” Filmarea cu Andra Măruță devenită virală pe Tik Tok după ce oamenii au comentat greutatea cântăreței

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima.

Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”, a scris Andra pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Andra (@andra)

Postarea sa a stârnit o avalanșă de mesaje de susținere și condoleanțe din partea fanilor, care au dorit să îi fie alături în aceste momente grele.

Mulți dintre ei au împărtășit cu artista gânduri de alinare și au transmis rugăciuni pentru liniștea sufletului celui plecat dintre noi.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.