Andra Gogan, mărturisiri uluitoare din culisele familiei sale! „Am început de super jos, n-aveam bani!” Iată ce anume a motivat-o pe îndrăgita artistă să lupte pentru cariera ei!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 aug 2023, 07:10

Andra Gogan, se numără printre cele mai talentate și apreciate artiste din România și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de succes.

Andra Gogan, care a devenit idolul copiilor, este în prezent o cunoscută vloggerita, actrița, cântăreața și voice-over. Ambițioasă tânăra și-a construit pas cu pas carieră în toate aceste domenii pe care a reușit să le îmbine cu succes, devenind din ce în ce mai apreciată și admirată atât de publicul din România, cât și din străînătate. De curând, Andra Gogan este și producător de film și a ajuns să își câștige existența din mediul online.

Andra Gogan, mărturisiri uluitoare din culisele familiei sale! „Am început de super jos, n-aveam bani!”

Invitată în platoul emisiunii “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube, theXclusive, Andra Gogan a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor și provocărilor lansate de Alexandra Ungureanu și totodată a abordat și subiecte mai delicate precum familia ei și relația cu persoanele dragi din viață ei.

Citește și: Andra Gogan biografie, cine este, data nașterii, înălțime, familie, carieră

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată dacă s-a gândit să colaboreze cu artiști celebri din străinătate, Andra Gogan a mărturisit că și-ar dori enorm să cânte alături de mari artiști precum Selena Gomez, Cămilă Cabello, Ariană Grande, pe care le apreciază foarte mult.

Această a recunoscut că ar fi foarte greu să reușească aceste lucruri, însă nimic nu este imposibil câtă vreme își propune țeluri cât mai înalte.

„Eu zic că orice e posibil! Știu, e foarte greu! Eu m-am gândit la o chestie și asta o avem în cap eu și fratele meu și cu familia noastră mereu! Trebuie să ne punem niște țeluri foarte înalte! Cu cât le pui mai înalt cu atât ai șansă să ajungi la măcar jumătate din ele! Trebuie să ne aruncăm mult mai sus că să putem să

reușim aproape! Probabil că părinții cred că ne-au crescut în stilul asta, în a fi mândri și a munci pentru visul nostru! Ei ne-au dus peste tot, de când eram mici, au încercat! Deși nu aveam cu ce, pentru că stăteam la un cămin de studenți, ai mei părinți erau studenți încă atunci când eram eu și fratele meu mici! Am început de super jos! N-aveam bani, dar am început să cunoaștem tot și să mergem peste tot și apoi am aflat ce pasiuni avem! Dacă ne place actoria, muzică, dansul...”,
a spus Andra Gogan.

Citește și: Familia Gogan, in formula completa, la “Teo Show”. Ce a povestit Andra Gogan despre drumul ei spre succes