Andra, mesaj EXTREM pentru Bogdan Mocanu: ''Femeia aia e ma-ta, nu eu...''

Autor: O.P.

Andra Volos si Bogdan Mocanu formeaza unul dintre cele mai iubite si sustinute cupluri din casa ''Puterea dragostei''.

Andra, mesaj pentru Bogdan Mocanu

Andra a postat o fotografie cu un mesaj controversat pe o retea de socializare. Fanii au presupus imediat ca aceasta se refera la Bogdan Mocanu. Iata ce a postat Andra: 

Citeste si: ''Pirui pleaca acasa''! Anuntul a fost facut pe retelele de socializare

Andra a răspuns, într-un live, zvonurilor care au apărut, potrivit cărora s-ar fi despărțit din nou de Bogdan Mocanu.

Ea a ținut să infirme aceste zvonuri. Totodată, așa cum a mai spus, Andra a afirmat că nici prima despărțire de Bogdan Mocanu nu a fost una serioasă, anunțul fiind făcut de el la nervi, ulterior cei doi împăcându-se.

"Am primit întrebarea (n.r.: dacă s-a despărțit de Mocanu) de vreo 3 zile. E un vlog în care cineva a anunțat despărțirea mea de Bogdan, e bine când două persoane străine știu mai bine decât mine, toată lumea știe mai bine decât mine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu, nu m-am despărțit de Bogdan, țin să anunț chestia asta.

Ne-am mai certat noi, dar nu ne-am despărțit niciodată cu adevărat", a spus Andra Voloș într-un live.

Supărat că Andra a dansat cu Andy, rivalul lui, Mocanu a anunțat, în emisiune, despărțirea de Andra. Ulterior el a revenit asupra deciziei.

Andra a spus, într-un live, că ei doi nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.